Οι πρώτες εικόνες του νέου SsangYong Korando

Οι πρώτες εικόνες του νέου SsangYong Korando

Το κορεάτικο SUV θα παρουσιαστεί στην έκθεση Γενεύης, αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς

Η SsangYong δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες του ολοκαίνουριου Korando, λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του στην έκθεση Γενεύης.

Η τέταρτη γενιά του κορεάτικου SUV θα βασίζεται στην πλατφόρμα των Tivoli και XLV, η οποία επιτρέπει την χρήση του turbodiesel κινητήρα 1,6 λίτρων, σε αντίθεση με την απερχόμενη γενιά που προσφερόταν αποκλειστικά με δίλιτρο μοτέρ. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να δούμε το νέο Korando και στην ελληνική αγορά.

Αισθητικά, το Korando απέκτησε μοντέρνο σχεδιασμό υιοθετώντας τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Ssangyong με έντονες πτυχώσεις στο αμάξωμα και μάσκα στα πρότυπα του Tivoli. Στο εσωτερικό, το ταμπλό υιοθετεί το Blaze Cockpit της εταιρείας με μια οθόνη αφής 10,25" να δεσπόζει στο κέντρο και έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 9".

Ένα από τα ατού του νέου μοντέλου θα είναι και ο πρακτικός χώρος αποσκευών με χωρητικότητα 551 λίτρων και (προαιρετικά) ηλεκτρικά ανοιγόμενη πίσω πόρτα. Επιπλέον, θα αποκτήσει το πακέτο συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού της SsangYong που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ενεργό cruise control, αυτόματο φρενάρισμα και υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας.

Εκτός από το νέο Korando, η Ssangyong θα παρουσιάσει στη Γενεύη και το νέο της pickup το οποίο θα βασίζεται στο πάτωμα του νέου Rexton.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube