Η SsangYong ανακοινώνει νέο pick-up

Η SsangYong ανακοινώνει νέο pick-up

Η SsangYong συνεχίζει την ανανέωση της γκάμας της, με το Actyon Sports να δίνει τη σκυτάλη στο νέο Q200.

Ο σημερινός κατάλογος της SsangΥong θα είναι σε λίγο ακόμη πιο νέος, καθώς όσον αφορά το pick-up Actyon Sports, αυτό βρίσκεται στη φάση της αντικατάστασης.

Η κορεατική φίρμα ανακοίνωσε το προσεχές λανσάρισμα του Q200, το οποίο θα αποκαλυφθεί στο Salon de lAutomobile 2018, τον προσεχή Μάρτιο στη Γενεύη. Και η ιδιαιτερότητά του; Η παρουσία ενός βενζινοκίνητου μοτέρ στην γκάμα.

Το νέο Q200 θα υποστηρίζεται από την πλατφόρμα του μελλοντικού Rexton, αποτελώντας μέρος της ανανέωσης όλης τη γκάμας της κορεατικής φίρμας. Το Q200 θα διαθέτει περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά με τα υπόλοιπα pick-up της κατηγορίας: Έναν τόνο ωφέλιμου φορτίου, τρεις τόνους ρυμούλκησης (στοιχεία που θα αφορούν στη συνέχεια και στο μέλλοντικό Rexton) και έναν πετρελαιοκινητήρα που θα αποδίδει 181 PS και 42,8 kgm.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Test drive: SsangYong Actyon Sports Α200S 4WD

Αλλά η μεγάλη καινοτομία σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό θα είναι η παρουσία ενός μπλοκ βενζίνης, απόδοσης 225 PS στον κατάλογο. Μια άνευ προηγουμένου προσφορά σε ένα εμπορικό και επαγγελματικό όχημα στην Ευρώπη, όπου ολόκληρη η κατηγορία περιορίζεται στο πετρέλαιο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube