Οι πρώτες εικόνες της Aston Martin Vantage Roadster

Οι πρώτες εικόνες της Aston Martin Vantage Roadster

Το βρετανικό σπορτσκαρ αποκτά έκδοση με υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή.

Η Aston Martin δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες της επερχόμενης Vantage Roadster που βρίσκεται σε τελικό στάδιο εξέλιξης και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στους επόμενους μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Aston Martin Vantage AMR

Το μοντέλο διατηρεί τις γραμμές της κλειστής Vantage, με μοναδικές διαφορές τη νέα υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή και το ανασχεδιασμένο άνω τμήμα της ουράς. Το πλαίσιο έχει δεχθεί τις απαραίτητες επεμβάσεις για την ενίσχυση της ακαμψίας με αποτέλεσμα τη μικρή αύξηση του βάρους.

Aston Martin Vantage Roadster

Κάτω από το καπό της Vantage Roadster θα βρίσκεται ο γνωστός twin-turbo V8 4,0 λίτρων της Mercedes-AMG με απόδοση 510 PS και 685 Nm ροπής. Οι επιδόσεις αναμένονται ελαφρώς χειρότερες από αυτές της κλειστής έκδοσης (0-97 km/h σε 3,5" και έχει τελική ταχύτητα 315 km/h), όμως η ηχητική εμπειρία θα είναι ακόμα πιο απολαυστική με την αναδίπλωση της οροφής.

Η εμπορική πορεία της Vantage Roadster θα ξεκινήσει την Άνοιξη του 2020 με τιμές κατά 8% αυξημένες σε σύγκριση με την αντίστοιχη Vantage. Με την παρουσίαση του μικρού της μοντέλου, η Aston Martin θα προσφέρει ανοικτές εκδόσεις για ολόκληρη τη γκάμα της - εκτός από την Radide AMR που πλησιάζει στο τέλος της παραγωγής της.

Πηγή: Autocar

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube