Οι νέες BMW M2 και Μ4 CSL «κυνηγιούνται» στο Nürburgring [video]

Οι νέες BMW M2 και Μ4 CSL «κυνηγιούνται» στο Nürburgring [video]

Η BMW βάζει τις τελευταίες πινελιές στις καινούργιες M2 και M4 CSL, με τα δυο μοντέλα να γράφουν αρκετά χιλιόμετρα στην Πράσινη Κόλαση λίγο πριν το ντεμπούτο τους αργότερα μέσα στη χρονιά.

BMW M2

Το αγωνιστικό παρακλάδι της BMW μας έχει συνηθίσει να δοκιμάζει τα μοντέλα του στο Nürburgring. Το νεότερο βίντεο που μας έρχεται από τη φημισμένη πίστα απαθανατίζει τη νέα BMW M2 να «κυνηγάει» τη σκληροπυρηνική M4 CSL στις απέραντες ευθείες και στροφές της Πράσινης Κόλασης.

Το καμουφλαρισμένο μοντέλο ξεχωρίζει από την M240i από τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα εμπρός και την διαφορετική διάταξη της απόληξης της εξάτμισης. Θυμίζουμε ότι το νέο κουπέ της γκάμας «Μ» που αναμένεται να παρουσιαστεί προς το τέλος του 2022, θα δανείζεται τον 3,0 lt 6κύλινδρο κινητήρα από την μεγαλύτερη Μ4, με την απόδοση του να φτάνει περίπου στα 450 PS.

BMW M2

H νέα Μ2 θα είναι αποκλειστικά πισωκίνητη και θα είναι διαθέσιμη με χειροκίνητο 6τάχυτο σασμάν και με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Αργότερα στον κύκλο ζωής του μοντέλου, εικάζεται ότι θα ακολουθήσει και έκδοση M2 CSL.

Η τελευταία ετοιμάζεται για την Μ4, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να θέλουν την επίσημη παρουσίαση της M4 CSL να γίνεται τον Ιούλιο του 2022. Η ιπποδύναμη της ελαφρωμένης έκδοσης CSL θα φτάνει τα 540 PS (+30 PS σε σχέση με την M4 Competition). Επιπλέον, η νέα κορυφαία έκδοση θα διατίθεται αποκλειστικά με κίνηση στους πίσω τροχούς, με το κιβώτιο να παραμένει αυτόματο 8 σχέσεων με μετατροπέα ροπής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube