Ο πραγματικός λόγος που έσπασαν τα παράθυρα του Tesla Cybertruck [video]

Ο πραγματικός λόγος που έσπασαν τα παράθυρα του Tesla Cybertruck [video]

Ο Elon Musk παραδέχθηκε το λάθος στην παρουσίαση που οδήγησε σε αυτή την αμήχανη στιγμή.

Μετά από τη δημοσιότητα που πήρε σε παγκόσμιο επίπεδο η παρουσίαση του νέου Tesla Cybertruck, ήρθε η ώρα να μάθουμε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο έσπασε το Tesla Armor Glass από τη δοκιμαστική βολή μεταλλικής σφαίρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Elon Musk δικαιολογεί το φιάσκο με τα θωρακισμένα παράθυρα του Tesla Cybertruck [video]

Το πρόβλημα λοιπόν δεν έγκειται στη δύναμη με την οποία πέταξε τη μεταλλική σφαίρα ο υπεύθυνος σχεδιασμού Franz von Holzhausen, αλλά στο πρόγραμμα της παρουσίασης. Όπως έγραψε στο Twitter ο Rob Adib, ένας από τους εκατομμύρια ακόλουθους του Elon Musk, τα χτυπήματα με βαριοπούλα στο ατσάλινο πάνελ της πόρτας που προηγήθηκαν της δοκιμής αντοχής του γυαλιού, ήταν ο λόγος που το ανθεκτικό υλικό δεν άντεξε στη σύγκρουση με τη μεταλλική σφαίρα. Ο ίδιος ο Elon Musk παραδέχθηκε πως τα δυνατά χτυπήματα στο αμάξωμα οδήγησαν στο σπάσιμο της βάσης του παραθύρου, κάτι που αποδυνάμωσε το Tesla Armor Glass. 

 

 

Παρά την πειστική εξήγηση, αρκετοί φίλοι της Tesla αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο έσπασε και το πίσω παράθυρο, καθώς η βαριοπούλα δεν είχε χτυπήσει το πάνελ της πίσω πόρτας. Αυτή την απορία έλυσε εργαζόμενος της Tesla ο οποίος κατά τη διάρκεια του event αποκάλυψε πως στο πρωτότυπο του Cybertruck, τα πίσω τζάμια δεν ήταν κατασκευασμένα από Tesla Armour Glass αλλά από συμβατικό γυαλί - κάτι που δεν γνώριζε ο Elon Musk εκείνη τη στιγμή.

Δεν ξέρουμε αν σας ικανοποιούν οι παραπάνω εξηγήσεις, όμως η αλήθεια είναι πως από το βίντεο που δημοσίευσε ο Elon Musk το σαββατοκύριακο φαίνεται ότι το Tesla Armour Glass είναι πραγματικά θωρακισμένο καθώς πριν από την παρουσίαση είχε αντέξει όλες τις δοκιμές στις οποίες το είχαν υποβάλλει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Tesla Cybertruck [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube