Ο Fernando Alonso οδηγεί το ανανεωμένο Toyota Hilux [video]

Ο Fernando Alonso οδηγεί το ανανεωμένο Toyota Hilux [video]

Καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του φρεσκαρισμένου Toyota Hilux λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα.

Η Toyota δημοσίευσε το πρώτο teaser video για το ανανεωμένο Hilux που αναμένεται να παρουσιαστεί σε λίγες μέρες στην Ταϊλάνδη. Σε αυτό βλέπουμε τον Fernando Alonso να δοκιμάζει ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο στο χώμα, με εμβόλιμα πλάνα από το αγωνιστικό Hilux του Dakar στις ίδιες διαδρομές.

Όπως έχουμε δει από πρόσφατη διαρροή φωτογραφιών, το pick-up θα αποκτήσει ανασχεδιασμένη μάσκα με μεγαλύτερη γρίλια, διαφορετικές εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα και νέα γραφικά για τα φώτα, ενώ αναβαθμισμένη θα είναι και η καμπίνα με πιο σύγχρονο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διαρροή: Ανανεωμένο Toyota Hilux

Κάτω από το καπό του ανανεωμένου Hilux θα υπάρχει μια βελτιωμένη έκδοση του turbo diesel 2,8 λίτρων με αυξημένη ισχύ. Σύμφωνα με την Toyota, εκτός από το νέο μοτέρ το Hilux θα έχει και διαφορετική γεωμετρία ανάρτησης. Επιπλέον, φημολογείται πως η ιαπωνική φίρμα ετοιμάζει και μια κορυφαία έκδοση GR Hilux με turbodiesel V6 και αντίστοιχες επεμβάσεις στο στήσιμο και την εξωτερική σχεδίαση.

Να θυμίσουμε πως η σημερινή, 8η γενιά του Toyota Hilux παρουσιάστηκε το 2015 και δέχθηκε ένα facelift το 2017, κάτι που σημαίνει πως αυτό θα είναι το δεύτερο facelift για το ιαπωνικό pick-up.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube