Διαρροή: Ανανεωμένο Toyota Hilux

Διαρροή: Ανανεωμένο Toyota Hilux

Το ιαπωνικό pick-up ετοιμάζεται για δεύτερο φρεσκάρισμα μέσα στη χρονιά.

Φωτογραφίες που διέρρευσαν στη σελίδα Milele Motors φαίνεται να παρουσιάζουν την ανανεωμένη εκδοχή του Toyota Hilux η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021. Να θυμίσουμε πως η σημερινή, 8η γενιά του Toyota Hilux παρουσιάστηκε το 2015 και δέχθηκε ένα facelift το 2017, κάτι που σημαίνει πως αυτή θα είναι η δεύτερη ανανέωση για το ιαπωνικό pick-up.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το πιο «κακό» Toyota Hilux που έχουμε δει

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, το ανανεωμένο Hilux ξεχωρίζει από τον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερη εξάγωνη γρίλια που παραπέμπει στο αμερικανικό Tacoma και λεπτότερες πλευρικές εισαγωγές αέρα. Νέα είναι και τα γραφικά των φωτιστικών σωμάτων που είναι διαθέσιμα σε έκδοση αλογόνου για τις πιο προσιτές εκδόσεις και στην ακριβότερη με πιο σύγχρονο σχεδιασμό και προβολείς bi-LED. Αντίστοιχα, τα πίσω φώτα απέκτησαν πιο μοντέρνο σχεδιασμό και γραφικά LED. Την εικόνα συμπληρώνουν οι νέες εξωτερικές αποχρώσεις (Emotional Red, Dark Blue και Oxide Bronze) και τα νέα σχέδια τροχών 17" και 18".

Εκτός από το αισθητικό φρεσκάρισμα, το Hilux πιθανότατα θα δεχθεί και μικρές επεμβάσεις στα μηχανικά μέρη με αυξημένη απόδοση από τον turbo diesel 2,8 λίτρων. Επιπλέον, φημολογείται πως η Toyota θα παρουσιάσει και την κορυφαία έκδοση GR Hilux με νέο turbodiesel V6 και αντίστοιχες επεμβάσεις σε ανάρτηση, φρένα και αισθητική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Toyota GR Hilux με V6 ντίζελ και πάνω από 280 άλογα;

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube