Nissan Pulsar: Νέα έκδοση μοτέρ με 190 PS

Nissan Pulsar: Νέα έκδοση μοτέρ με 190 PS

Η Nissan παρουσίασε στο σαλόνι του Παρισιού το Pulsar 1.6 DIG-T.

Μαζί με το παγκόσμιο ντεμπούτο του πρωτότυπου Pulsar Nismo, η Nissan παρουσίασε σήμερα στην έκθεση του Παρισιού την έκδοση κινητήρα βενζίνης με τον 1.6 DIG-T των 190 ίππων.

Η νέα έκδοση κινητήρα του Nissan Pulsar συμπληρώνει την υπάρχουσα με τον βενζινοκινητήρα 1.2 DIG-T και τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 dCi, και αποτελεί την ισχυρότερη και πιο σπορτίφ μέχρι στιγμής. Ο 1.6 τούρμπο άμεσου ψεκασμού αποδίδει 190 ίππους και 24,5 kgm ροπής, και συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Στοιχεία επιδόσεων δεν έχει ανακοινώσει ακόμα η Nissan. Τα μόνα επιπλέον στοιχεία που ανακοίνωσε αφορούν την μέση κατανάλωση καυσίμου που είναι 6,0 lt/100 km, με τις εκπομπές CO2 να φτάνουν τα 138 gr/km.

Η νέα έκδοση κινητήρα θα εφοδιάζει τα επίπεδα εξοπλισμού Acenta και Techna, και ξεχωρίζει από της διαφορετικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου (17” στο Acenta και 18” στο Techna) και τα νέα σκουρόχρωμα φώτα. Ακόμα, στο πίσω μέρος υπάρχει χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό, οι διαφορές εντοπίζονται στη νέα διακοσμητική φάσα που διατρέχει το ταμπλό, στο τριάκτινο τιμόνι με δερμάτινη επένδυση και λευκές ραφές, στα σπορ πεντάλ αλουμινίου, καθώς και στις δερμάτινες επενδύσεις της έκδοσης Techna.

Η εμπορική διάθεση του νέου Nissan Pulsar 1.6 DIG-T θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2015.

[Πηγή: Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube