Το Nissan Pulsar “αγρίεψε” στο Παρίσι

Το Nissan Pulsar “αγρίεψε” στο Παρίσι

Το Nissan Pulsar Nismo Concept έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του.

Το νέο μικρό οικογενειακό της Nissan, το Pulsar, παρουσιάστηκε επίσημα πριν από τεσσερισήμισι μήνες και ήδη γνωρίζουμε ότι η ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει σπορ έκδοση Nismo.

Σήμερα όμως, με την έναρξη της έκθεσης στο Παρίσι, η Nissan παρουσίασε την πρωτότυπη έκδοση Nismo για το Pulsar.

Για το Pulsar Nismo Concept, η Nissan δεν ανακοινώνει πολλές λεπτομέρειες. Το νέο ιαπωνικό hot hatch βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης και σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε θα εφοδιάζεται με τούρμπο κινητήρα άμεσου ψεκασμού 1,8 λίτρων με απόδοση πάνω από 270 ίππους, ενώ ένας από τους στόχους του μοντέλου είναι το ρεκόρ στα προσθιοκίνητα GTi στο ‘Ring.

Αυτά που μας είπε σήμερα η Nissan αφορούν τους τροχούς που είναι 19” με ελαστικά διαστάσεων 235/35, ενώ αρκετά τμήματα του αεροδυναμικού κιτ, όπως η πίσω αεροτομή και τα πλευρικά μαρσπιέ, είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Ακόμα, στον πίσω προφυλακτήρα με τον αεροδυναμικό διαχύτη φωλιάζει και η κεντρικά τοποθετημένη διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό της έκδοσης Nismo, ξεχωρίζουν τα μπάκετ καθίσματα της Recaro με επένδυση alcantara, το κόκκινο στροφόμετρο, τα χειριστήρια με δερμάτινη επένδυση και τα σπορ πεντάλ αλουμινίου.

[Πηγή: Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube