Αποκάλυψη για το νέο Nissan Pulsar [videos]

Αποκάλυψη για το νέο Nissan Pulsar [videos]

Το νέο μικρό οικογενειακό χάτσμπακ της Nissan θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα το φθινόπωρο.

Σε συνέχεια του teaser της προηγούμενης εβδομάδας, η Nissan μας παρουσιάζει σήμερα το νέο Pulsar.

Το νέο Nissan Pulsar ανήκει στην κατηγορία των μικρών οικογενειακών (VW Golf, Opel Astra, Toyota Auris κ.α.) και σχεδιαστικά ενστερνίζεται την νέα σχεδιαστική γλώσσα της ιαπωνικής φίρμας που πρωτοείδαμε στο νέο Qashqai. Η χαμηλότερη σιλουέτα αναδεικνύει ακόμα πιο πολύ την δυναμική σχεδίαση με τις έντονες ακμές, όντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά μικρομεσαία χάτσμπακ.

Το μήκος των 4,39 m και το μεταξόνιο των 2,7 m υπόσχονται μεγάλους χώρους στην καμπίνα, με την Nissan να υποστηρίζει ότι είναι το πιο ευρύχωρο μοντέλο στην κατηγορία για τους πίσω επιβάτες.

Οι κινητήρες που απαρτίζουν την γκάμα του νέου Pulsar είναι δύο, ένας βενζίνης και ένας πετρελαίου. Ο βενζινοκινητήρας είναι 1,2 λίτρων DIG-T και αποδίδει 115 ίππους, ενώ ο πετρελαιοκινητήρας των 1.5 dCi αποδίδει 110 ίππους. Αμφότεροι εκπέμπουν κάτω από 100 gr/km. Στο άμεσο μέλλον θα προσφέρεται και σε εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο XTRONIC.

Από πλευράς εξοπλισμού, το νέο μικρό οικογενειακό της Nissan διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα πολυμέσων και ενεργητικής ασφάλειας, όπως το Nissan Safety Shield και το Nissan Connect δεύτερης γενιάς.

[Πηγή: Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube