Nissan Patrol Nismo: Μπορεί ένα θωρηκτό να είναι σπορ;

Nissan Patrol Nismo: Μπορεί ένα θωρηκτό να είναι σπορ;

Η έκδοση Nismo του Nissan Patrol απευθύνεται στο αγοραστικό κοινό της Μέσης Ανατολής.

Η Nissan παρουσίασε την έκδοση Nismo του πρόσφατα ανανεωμένου Patrol με αισθητικές επεμβάσεις και πλούσιο εξοπλισμό.

Παρά τον τεράστιο όγκο του Nissan Patrol και το πλαίσιο τύπου σκάλας, μια έκδοση Nismo θεωρήθηκε ως η κατάλληλη επιλογή για την αγορά της Μέσης Ανατολής όπου τα μεγάλα 4x4 είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Ανανεωμένο Nissan Patrol

Nissan

Το Patrol Nismo ξεχωρίζει από την πρώτη ματιά χάρη στο πλήρες αεροδυναμικό πακέτο το οποίο τονίζεται με κόκκινες και μαύρες πινελιές. Αυτό περιλαμβάνει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός με κεντρική εισαγωγή αέρα, νέα γρίλια και σπλίτερ.

Στο προφίλ έχουμε δίχρωμες ζάντες με διάμετρο 22" καθώς και προεκτάσεις των μαρσπιέ και των φτερών. Πίσω βρίσκουμε μεγάλη αεροτομή σε μαύρο χρώμα, και νέο προφυλακτήρα με δύο απολήξεις της εξάτμισης, κάθετες εσοχές και διαχύτη με κεντρικό φως φρένων.

Nissan

Το εσωτερικό έχει αναβαθμιστεί με επενδύσεις από δέρμα και Alcantara σε μαύρο και κόκκινο και πινελιές από Carbon Fibre στην κεντρική κονσόλα. Ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης, παρόλο που το μοντέλο έχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία του καθώς δεν έχει αλλάξει σημαντικά από το μοντέλο που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2010 παρά τα δύο facelift που ακολούθησαν.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός V8 5,6 λίτρων με απόδοση 434 PS και 560 Nm. Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 7 σχέσεων. Εκτός από τους επιπλέον +34 PS σε σχέση με την V8 έκδοση του Patrol, το Nismo έχει νέα ρύθμιση της ανάρτησης με αμορτισέρ Bilstein που βελτιώνουν το κράτημα.

Το Nissan Patrol Nismo διατίθεται ήδη στη Μέση Ανατολή έναντι 385.000 AED τα οποία αναλογούν σε 89.306 ευρώ. Είμαστε σίγουροι πως η έκδοση Nismo θα εκτιμηθεί δεόντως από τους Σεΐχηδες που θα το χρησιμοποιήσουν στο δρόμο αλλά και στους αμμόλοφους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube