Νέο VW Touran χωρίς καμουφλάζ

Νέο VW Touran χωρίς καμουφλάζ

Το νέο Volkswagen Touran απαθανατίστηκε χωρίς καμουφλάζ σε ένα φέρι μπόουτ στη Σκανδιναβία.

Το νέο Touran είναι άμεσα αναγνωρίσιμο, καθώς οι αλλαγές στη σιλουέτα του δεν είναι δραματικές, αλλά αποτελούν μια πιο μοντέρνα εκδοχή του υφιστάμενου μοντέλου με νέα μάσκα, ανασχεδιασμένα φανάρια και νέο καπό.

Και ενώ εξωτερικά πρόκειται για ένα μοντέλο déjà vu, το νέο Touran αναμένεται να ενσωματώνει πιο ριζοσπαστικές αλλαγές στην καμπίνα, με κύριο στοιχείο το σύστημα διαμόρφωσης των καθισμάτων EasyFold που έχουμε δει ήδη στο VW Sharan. Ένα σύστημα που επιτρέπει στο χρήστη την εύκολη αναδίπλωση των καθισμάτων της δεύτερης και τρίτης σειράς, που τα φέρνει φλατ με το δάπεδο της καμπίνας.

Κατά τα λοιπά, ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για το νέο VW Touran, αν και αναμένεται να πατά και αυτό στη διαμορφώσιμη πλατφόρμα MQB του ομίλου Volkswagen, κάτι που υπολογίζεται ότι θα μειώσει το βάρος του αυτοκινήτου κατά τουλάχιστον 100 kg σε σχέση με τον προκάτοχό του. Επίσης, φημολογείται και η προσθήκη στην γκάμα μιας έκδοσης με μακρύτερο μεταξόνιο.

Ούτε η γκάμα των μοτέρ έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, αλλά εκεί δεν πρέπει να περιμένουμε εκπλήξεις. Αυτό σημαίνει ότι η γκάμα θα εκτείνεται από τον 1.2 TSI των 105 PS μέχρι το δίλιτρο TDΙ των 150 PS.

Το νέο Touran αναμένεται να λανσαριστεί εμπορικά μέσα εφέτος, με πιθανό ντεμπούτο στο Σαλόνι της Γενεύης, τον προσεχή Μάρτιο.

Με ένα κλικ στην πηγή θα δείτε περισσότερες φωτογραφίες.

[Πηγή Auto Motor und Sport]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube