Νέο teaser video για τη νέα Mercedes-Benz GLC

Νέο teaser video για τη νέα Mercedes-Benz GLC

Η Mercedes-Benz έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser video της GLC, κλιμακώνοντας την αδημονία για την αυριανή επίσημη αποκάλυψη.

Οι μέχρι στιγμής κατασκοπευτικές φωτογραφίες της GLC, του αυτοκινήτου με το οποίο η Mercedes-Benz θα αντικαταστήσει την GLK, ήταν πολύ αποκαλυπτικές, το ίδιο και τα scoop video.

Σε αυτό το video όμως η επερχόμενη GLC δείχνει καλύτερα την καμπύλη σιλουέτα της, αλλά και την καμπίνα που προέρχεται κατά μεγάλο μέρος της από τη C-Class. Επίσης αποκαλύπτει τα εσωτερικά γραφικά των εμπρός και πίσω φώτων, τις χρωμέ απολήξεις των εξατμίσεων, ενώ ακόμα και το σύστημα πολυμέσων παρουσιάζει το αυτοκίνητο του κλιπ με το έξτρα offroad pack και τις πολλαπλές ρυθμίσεις του, μεταξύ των οποίων τις offroad, uphill/downhill, ice και trailer.

Η γκάμα των κινητήρων της GLC θα περιλαμβάνει συνδυασμούς από την αντίστοιχη γκάμα της C-Class, αλλά η ενεργειακή απόδοσή τους έχει βελτιωθεί κατά 19% σε σχέση με ό,τι κρυβόταν κάτω από το καπό της απερχόμενης GLK. Επιπλέον το νέο μεσαίο crossover της Mercedes-Benz θα διαθέτει τις επιλογές της αερανάρτησης πολλαπλών θαλάμων AIR BODY CONTROL, DYNAMIC SELECT και φυσικά σύστημα μόνιμης τετρακίνησης 4MATIC.

Η νέα GLC αναμένεται αργότερα να εμπλουτίσει την γκάμα της και με μια καθαρόαιμη έκδοση AMG, που προφανώς θα κάνει χρήση του διτούρμπινου 4λιτρου κινητήρα V8, με 476 PS στη στάνταρ και 510 PS στην έκδοση «S». Ακόμη πιο αργά, το 2016, αναμένεται και μια έκδοση ψευδό-κουπέ που θα πάρει θέση στην αγορά απέναντι από την BMW X4.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube