Scoop: Νέα Mercedes-Benz GLC με ελάχιστο καμουφλάζ

Scoop: Νέα Mercedes-Benz GLC με ελάχιστο καμουφλάζ

Ένα πρωτότυπο δοκιμών της επερχόμενης Mercedes-Benz GLC απαθανατίστηκε με ελάχιστο καμουφλάζ.

Το πρωτότυπο δοκιμών της επερχόμενης Mercedes-Benz GLC φωτογραφήθηκε από αναγνώστη του IndianAutosBlog στη Στουτγάρδη, με λίγο καμουφλάζ στα εμπρός και στα πίσω φώτα, όπως και στους προφυλακτήρες.

Η GLC, που θα αντικαταστήσει την GLK, θα χρησιμοποιεί το «πάτωμα» της C-Class (MRA platform) και θα είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις, προσφέροντας μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρου και να διαφοροποιηθεί από την GLA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη γκάμα των κινητήρων θα βασίζεται σε αυτή της C-Class, θα περιλαμβάνεται μια έκδοση AMG Sport με 3λιτρο V6 με δύο τούρμπο, ενώ η κορυφαία GLC 63 AMG θα διαθέτει το γνωστό μας από τις GT και C63 διτούρμπινο 4λιτρο V8 και θα παρουσιαστεί το 2016.

Μια έκδοση κουπέ της GLC έχει ήδη επιβεβαιωθεί για παραγωγή. Το ντιζάιν αυτής θα προέρχεται σε γενικές γραμμές από το GLC Coupé Concept, αλλά μερικά από τα εξωτερικά σχεδιαστικά στοιχεία , όπως το σχήμα των εξωτερικών καθρεφτών και οι εξατμίσεις, δεν θα υιοθετηθούν στο μοντέλο παραγωγής  

Η παρουσίαση της νέας Mercedes-Benz GLC αναμένεται να γίνει στις 2 Ιουνίου, με τις πωλήσεις να ξεκινούν μέσα στο φθινόπωρο.

[Πηγή IndianAutosBlog]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube