Νέο Subaru BRZ Series.Yellow περιορισμένης παραγωγής

Νέο Subaru BRZ Series.Yellow περιορισμένης παραγωγής

Αποφεύγοντας για άλλη μια φορά να του χαρίσει περισσότερη δύναμη, η Subaru φτιάχνει μια ειδική έκδοση του BRZ σε φανταχτερό κίτρινο χρώμα.

Πριν ακόμα κυκλοφορήσουν τα πρώτα ανανεωμένα Subaru BRZ, η ιαπωνική εταιρία ετοίμασε μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής με την ονομασία Series.Yellow, προφανώς σε κίτρινο χρώμα.

Η νέα έκδοση του Subaru BRZ έρχεται ως συνέχεια του αντίστοιχου BRZ Series.HyperBlue που είχε παρουσιαστεί το 2015, και όπως και εκείνο, θα παραχθεί σε 500 αριθμημένα αντίτυπα και θα διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά των ΗΠΑ. Το κίτρινο χρώμα στο αμάξωμα παντρεύεται με μαύρες λεπτομέρειες, αφού μαύρα είναι τα σήματα της Subaru, οι καθρέφτες, η αεροτομή και οι ζάντες.

Στο εσωτερικό, αντίστοιχα, υπάρχουν κίτρινες ραφές στα καθίσματα, στο τιμόνι, στο λεβιέ ταχυτήτων, στις πόρτες και στα πατάκια. Τα καθίσματα είναι ντυμένα με δέρμα και alcantara, ενώ το επίπεδο εξοπλισμού αντιστοιχεί στην πλούσια έκδοση της αμερικανικής αγοράς, το BRZ Limited.

Κάτω από το καπό δεν υπάρχει καμία αλλαγή, οπότε ο 2λιτρος ατμοσφαιρικός boxer αποδίδει 205 PS, όπως και στα συμβατικά BRZ μετά την πρόσφατη ανανέωση του μοντέλου. Στάνταρ στο Series.Yellow είναι το Performance Package, με 4πίστονες δαγκάνες της Brembo στα εμπρός φρένα και διπίστονες πίσω, αμορτισέρ Sachs Performance και ζάντες 7,5x17” (αντί για 7,0x17”).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ To Subaru BRZ σπάει το ρεκόρ Guinness σε ντριφτ 360º (video)

Το Subaru BRZ Series.Yellow έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση το περασμένο ΣΚ στο φεστιβάλ Wicked Big Meet, στο Stafford Motor Speedway. Οι πωλήσεις του όμως δεν πρόκειται να ξεκινήσουν πριν από το 2017.

[Πηγή: Subaru]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube