Nέο Škoda Kamiq: Αποκάλυψη για το εσωτερικό

Nέο Škoda Kamiq: Αποκάλυψη για το εσωτερικό

Η Škoda έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία από το εσωτερικό του νέου της μικρού crossover, του Kamiq, ένα μήνα πριν από την πλήρη αποκάλυψη του αυτοκινήτου στη Γενεύη.

Το εσωτερικό του νέου crossover της Škoda, του Kamiq, δείχνει μια αλλαγή προσέγγισης της τσεχικής φίρμας, με ένα νέο σύστημα πολυμέσων τύπου τάμπλετ.

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα που έχουμε από την καμπίνα του επερχόμενου μικρού SUV των Τσέχων. Και όπως μας υποσχέθηκαν διά του πρωτοτύπου Vision X, της σπουδής που προανήγγειλε το Kamiq, ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός περιλαμβάνει μια οθόνη ψυχαγωγίας τύπου «επιπλέοντος τάμπλετ».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μπίνγκο! Νέο Škoda Kamiq ακαμουφλάριστο

Η μοναδική εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Škoda δείχνει μια 9,2ιντση εκδοχή αυτής της οθόνης, αν και το πιθανότερο είναι πως θα υπάρχουν και εκδόσεις με μικρότερη διαγώνιο για τα πιο βασικά μοντέλα. Η οθόνη είναι τοποθετημένη ψηλότερα στο ταμπλό απ’ ό,τι μας έχει συνηθίσει η τσεχική φίρμα, προφανώς σε μια προσπάθεια να διευκολυνθεί η αλληλεπίδραση οδηγού-συστήματος, χωρίς ο πρώτος να πάρει τα μάτια του από το δρόμο.

Škoda Kamiq

Η εικόνα της Škoda δείχνει επίσης ότι το Kamiq θα διατίθεται και με την επιλογή ενός πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων. Ένα χαρακτηριστικό «μεγάλου αυτοκινήτου» σε ένα μοντέλο που στην πραγματικότητα θα έρθει να πέσει πάνω στα ομογάλακτα SEAT Arona και VW T-Cross, στο επερχόμενο Nissan Juke, το βασιλιά της κατηγορίας  Renault Captur, αλλά και σε άλλα crossover όπως τα Citroën C3 Aircross, KIA Stonic, Peugeot 2008, και Suzuki S-Cross.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube