Νέο Range Rover ανάμεσα σε Evoque και Sport;

Νέο Range Rover ανάμεσα σε Evoque και Sport;

Ένα τέταρτο μοντέλο θα συμπλήρωνε ιδανικά τη γκάμα των Range Rover.

Η Land Rover διέγνωσε ένα κενό στο πορφόλιό της, που είναι πολύ πιθανό να «γεμίσει» με ένα νέο Range Rover.

Η είδηση προέκυψε στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης όταν ο αρχισχεδιαστής της μάρκας, Gerry McGovern, επιβεβαίωσε ότι σύντομα θα δούμε «κάτι καινούργιο» στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

Πηγές μέσα από την JLR αναφέρουν πως η εταιρεία θέλει να γεφυρώσει το κενό ανάμεσα στο βασικό μοντέλο της Range Rover, το Evoque, και το μεγαλύτερο και σημαντικά ακριβότερο Sport.

«Υπάρχει αρκετός ‘κενός χώρος’ που μας δίνει πολλές επιλογές για την Range Rover», είπε ο McGovern. «Είναι προφανές, δεν είναι κάτι που χρειάζεται να το πω εγώ...»

Ένα μέλος του τμήματος δημοσίων σχέσεων επενέβη, λέγοντας πως η πολιτική τους είναι «να μην συζητάμε δημόσια για τα μελλοντικά μας προϊόντα».

Στην ερώτηση πάντως αν ένα πενταθέσιο SUV που θα έμπαινε «σφήνα» ανάμεσα σε Evoque και Sport είναι πιθανό, ο McGovern σχολίασε ότι «με το πρεστίζ και τη ζήτηση που έχουν τα μοντέλα της Range Rover, και το κενό που υπάρχει, θα έλεγα πως ναι».

Αν τελικά μπει στην παραγωγή, θα βασίζεται σε μια ελαφρά τροποποιημένη έκδοση της πλατφόρμας που χρησιμοποιούν ήδη τα Evoque και Land Rover Discovery Sport.

Όπως και να ‘χει, το «καινούργιο» Range Rover που θα δούμε στη Φρανκφούρτη θα είναι μάλλον το Evoque Convertible, που έχει ήδη πάρει το πράσινο φως.

[Πηγή: motoring.com.au]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube