Επίσημο: Ανανεωμένα Range Rover και Range Rover Sport

Επίσημο: Ανανεωμένα Range Rover και Range Rover Sport

Η Land Rover αποκάλυψε τα Range Rover και Range Rover Sport με μια σειρά αναβαθμίσεων και διαθεσιμότητα από αύριο, 16 Ιουλίου.

Πρώτο και κυριότερο, το τεχνικό τμήμα της Land Rover κατάφερε να βγάλει 4,1 kgm παραπάνω ροπή από τον 4,4λιτρο κινητήρα SDV8, που πλέον ανέβηκε σε μέγιστη ροπή στα 75,4 kgm μεταξύ των 1.700 και 3.300 rpm.

Η μέγιστη ισχύς του μοτέρ παρέμεινε στα 339 PS που περνούν στους τροχούς μέσω ενός αυτομάτου κιβωτίου ταχυτήτων της ZF με οκτώ ταχύτητες που πλέον έχει ένα ανασχεδιασμένο μετατροπέα ροπής με αποσβεστήρα διπλού ελατηρίου.



Οι υπόλοιπες αλλαγές περιλαμβάνουν φώτα διαφορετικού σχήματος, σταθερή πανοραμική οροφή με ηλεκτρικό σκίαστρο και 19άρες ζάντες ελαφρού κράματος σε απόχρωση Satin Dark Grey. Το μοντέλο με το μακρύ μεταξόνιο μπορεί να εφοδιαστεί έξτρα με ζάντες 22”.

Η παλέτα των χρωματικών επιλογών για το αμάξωμα εμπλουτίστηκε με τις αποχρώσεις Kaikoura Stone και Aruba Silver που συνδυάζονται είτε με οροφή και πλευρικά μαρσπιέ στο ίδιο χρώμα είτε σε μαύρο.



Στις αλλαγές περιλαμβάνεται το σύστημα Intelligent Cargo Mode που μετακινεί αυτόματα τα εμπρός καθίσματα προς τα εμπρός όταν ανιχνεύσει επαφή τους με τα πίσω. Στη συνέχεια και ενώ τα πίσω καθίσματα αναδιπλωθούν, τα εμπρός επιστρέφουν αυτόματα όσο πιο κοντά γίνεται στην αρχική τους θέση.

Τα ανανεωμένα Range Rover και Range Rover Sport έρχονται στάνταρ με InControl Remote και InControl Secure, που υποστηρίζουν υπηρεσίες όπως το SOS Emergency Call, Optimised Land Rover Assistance, Wi-Fi και τη δυνατότητα να εντοπίσεις το αυτοκίνητο σε περίπτωση κλοπής.

[Πηγή Land Rover]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube