Νέο Nissan Primastar Seaside για κάμπινγκ [video]

Νέο Nissan Primastar Seaside για κάμπινγκ [video]

Η ιαπωνική εταιρεία εισέρχεται στην αγορά των βαν ελεύθερου χρόνου με το Nissan Primastar Seaside που μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις κουκέτες.

Σε πλήρη άνθηση, η αγορά των βαν εκδρομών και διακοπών διεγείρει όλο και περισσότερες τις επιθυμίες του κοινού, με τους κατασκευαστές από τη άλλη να θέλουν να υποκαταστήσουν τις μετασκευές after market. Η Renault, για παράδειγμα, παρουσίασε το Trafic Spacenomad στο τέλος του περασμένου χρόνου. Λογική συνέχεια, η έτερη εταίρος της Συμμαχίας να διαθέσει με τη σειρά της το Nissan Primastar Seaside. Να θυμίσουμε ότι το Primastar είναι ένα Trafic με άλλα σήματα. 

Οι Ιάπωνες για το εγχείρημα απευθύνθηκαν στη γερμανική Dethleffs, ειδική στα οχήματα αναψυχής, παραγγέλνοντας το Nissan Primastar Seaside να μπορεί να φιλοξενήσει έως και έξι άτομα στην καμπίνα, με ατομικές θέσεις.

To Nissan Primastar Seaside θα λανσαριστεί σε αρκετές ευρωπαϊκές αγορές, αλλά παραμένει άγνωστιο αν θα έρθει και στην Ελλάδα. 

Αυτές που βρίσκονται στο εμπρός μέρος περιστρέφονται εύκολα για να δημιουργήσουν έναν ευχάριστο και βολικό χώρο γύρω από το τραπέζι που αναδύεται από το κέντρο της καμπίνας. Το Nissan Primastar Seaside είναι εξοπλισμένο με ψυγείο 36 λίτρων και κουζίνα υγραερίου με δύο μάτια. Και φυσικά υπάρχουν πολλοί αποθηκευτικοί χώροι.

Nissan Primastar Seaside
Τα πίσω καθίσματα αφαιρούνται εύκολα δημιουργώντας το χώρος για μια ευμεγέθη διπλή κουκέτα.

Σημαντικό στοιχείο για ένα βαν του είδους είναι φυσικά οι κουκέτες. Όπως είναι το σύνηθες σε αυτή την κατηγορία, τέσσερα άτομα μπορούν να κοιμηθούν στο Nissan Primastar Seaside, δύο στο πίσω μέρος του και δύο κάτω από την αναδιπλούμενη οροφή. Τα πίσω καθίσματα μπορούν να αφαιρεθούν γρήγορα και μεμονωμένα για τη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων.

Το Nissan Primastar Seaside διατίθεται με τον δίλιτρο ντίζελ της Συμμαχίας, με 150 ή 170 ίππους και με 6τάχυτο χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει cruise control, εποπτεία τυφλού σημείου και πλοήγηση σε οθόνη αφής οκτώ ιντσών. 

Δεν γνωρίζουμε αν η Νικ. Ι. Θεοχαράκης προτίθεται να εισάγει το Nissan Primastar Seaside. Πιθανολογούμε όμως ότι όχι, καθώς η χώρα μας ελάχιστη παράδοση στη χρήση βαν αυτού του είδους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube