Νέο Mitsubishi Mirage G4 Sedan [video]

Νέο Mitsubishi Mirage G4 Sedan [video]

H Mitsubishi αποκάλυψε το Mirage G4 Sedan στο Montreal Auto Show (Ιανουάριος 17-26), κάτι που είχε προαναγγείλει λίγες ημέρες νωρίτερα.

Τον περασμένο Απρίλιο είχαμε δει το νέο Mirage G4 Sedan υπό τη μορφή του πρωτοτύπου G4 Compact Sedan στο Auto Shanghai, και τώρα, στο Μόντρεαλ, έφτασε η ώρα που ο Ιάπωνας κατασκευαστής αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής.

Στην ουσία πρόκειται για τη σεντάν εκδοχή του Mirage χάτσμπακ, με την προσθήκη μακρύτερου πίσω προβόλου που φιλοξενεί το κλασικό πορτμπαγκάζ, νέα οβάλ φανάρια και καπό με τελείωμα ένα μικρό αεροδυναμικό χείλος εκφυγής.



Η σιλουέτα του είναι συγγενική αισθητικά με αυτή του Mitsubishi Attrage που κυκλοφορεί ήδη στην Ταϊλάνδη και που επίσης εκτίθεται στο σταντ της ιαπωνικής εταιρείας στο εφετινό Montreal Auto Show.

Το νέο Mitsubishi Mirage G4 Sedan διατίθεται με 3κύλινδρο 1.200άρι μοτέρ βενζίνης που αποδίδει ισχύ 80 PS και ροπή 10,8 kgm που μεταφέρονται στον εμπρός άξονα μέσω ενός κιβωτίου συνεχώς μεταβαλλόμενης κλιμάκωσης (CVT).



Η καταρχή βούληση της Mitsubishi είναι να ξεκινήσει την εμπορική καριέρα του Mirage G4 Sedan από τις αγορές της Β. Αμερικής και δη αυτή των ΗΠΑ. Ο Καναδάς έπεται, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την υποδοχή που έτυχε από το καναδέζικο κοινό. Το αυτοκίνητο στη συνέχεια θα πάρει την άγουσα για το New York Auto Show, που θα γίνει τον προσεχή Απρίλιο, λίγο μετά το επίσημο εμπορικό λανσάρισμά του στις ΗΠΑ.  

[Πηγή Mitsubishi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube