Νέο MINI John Cooper Works 1to6 Edition, φόρος τιμής στο χειροκίνητο κιβώτιο

Νέο MINI John Cooper Works 1to6 Edition, φόρος τιμής στο χειροκίνητο κιβώτιο

Η MINI παρουσίασε το συλλεκτικό John Cooper Works 1to6 Edition, που αποτίνει φόρο τιμής στο χειροκίνητο κιβώτιο και θα παραχθεί σε μόλις 999 κομμάτια.

Μπορεί όλα να είναι έτοιμα για την αποκάλυψη της νέας γενιάς του MINI χάτσμπακ, ωστόσο η εταιρεία μόλις παρουσίασε μια ειδική έκδοση του John Cooper Works που αποτίνει φόρο τιμής στο χειροκίνητο σασμάν. 

Βασίζεται στο 3θυρο John Cooper Works, ακούει στο όνομα 1to6 Edition και συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα 6ρι χειροκίνητο κιβώτιο.

Εξωτερικά, είναι βαμμένο σε χρώμα Midnight Black και την οροφή και το καπό διασχίζει μια γκρι λωρίδα. Πατάει σε μαύρες γυαλιστερές ζάντες 18" και στην ηλιοροφή αναγράφεται η επιγραφή της έκδοσης.

MINI John Cooper Works 1to6 Edition

Περνώντας στο εσωτερικό, συναντάμε αλουμινένια πεντάλ και τα εμβλήματα της έκδοσης σε διάφορα σημεία όπως το ταμπλό, το τιμόνι και τα πατάκια.

Κάτω από το καπό δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το συμβατικό John Cooper Works. Έτσι, τους εμπρός τροχούς κινεί ένας 2.0 lt τούρμπο απόδοσης 231 ίππων και 320 Nm ροπής. Το εργοστάσιο υπόσχεται 0-100 km/h σε 6,3" και τελική ταχύτητα 246 km/h.

MINI John Cooper Works 1to6 Edition

To συλλεκτικό  MINI John Cooper Works θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στις 24 Ώρες του Nürburgring αυτό το Σαββατοκύριακo και θα παραχθεί σε μόλις 999 κομμάτια.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube