Νέο MG 3, με έμπνευση το Cyberster

Νέο MG 3, με έμπνευση το Cyberster

Eικόνες που διέρρευσαν από το Γραφείο Τυποποίησης μας δείχνουν πώς θα είναι το μελλοντικό MG 3 που αναμένεται το 2024. Ένα μοντέρνο σουπερμίνι που θα ενσωματώνει χαρακτηριστικά του ρόουντστερ MG Cyberster.

MG 3, με έμπνευση το Cyberster

Η MG Motor συνεχίζει την επίθεσή της στην ευρωπαϊκή αγορά με μοντέλα με θερμικούς, plug-in hybrid ή ηλεκτρικούς κινητήρες. Με του πρώτους να βρίσκουν αποκλειστική εφαρμογή στο νέο MG 3.

Παρόλο που η σινο«βρετανική» κατασκευάστρια ξεκίνησε την καριέρα της με διάφορα SUV και crossover, η προσφορά εμπλουτίστηκε πρόσφατα με δύο ηλεκτρικά μοντέλα: Ένα μικρό στέισον, το MG 5 και ένα κόμπακτ ηλεκτρικό χάτσμπακ, το MG 4. 

Το νέο MG 3 αναμένεται το 2024, αρχικά στη βρετανική αγορά και λίγο αργότερα σε όλην την Ευρώπη, με τιμή κάτω από τις €17.500

MG 3, με έμπνευση το Cyberster

Σύντομα οι θαυμαστές της φίρμας, και στην Ελλάδα καθώς πρόσφατα λανσαρίστηκε η φίρμα από τον Όμιλο Συγγελίδη, θα μπορέσουν να παραγγείλουν ένα ακόμα μικρότερα, κλασικό μονtέλο, το MG3.

Ένα οικονομικό σουπερμίνι που θα χρησιμοποιεί έναν «παλιό», καλό βενζινοκινητήρα αλλά του οποίου ο σχεδιασμός θα είναι εμπνευσμένος από το Cyberster. Το κινεζικό ηλεκτρικό ρόουντστερ που έχει να επιδείξει δυναμική, μοντέρνα και σέξι γραμμή.

MG 3, με έμπνευση το Cyberster

Τι γνωρίζουμε όμως ήδη για αυτό το μελλοντικό σουπερμίνι της MG Motor;

Αμάξωμα 5θυρο χάτσμπακ σουπερμίνι
Κινητήρας Βενζίνης μικρής χωρητικότητας, ελαφρά εξυβριδισμένος προκειμένου να περιοριστούν οι εκπομπές ρύπων
Τιμή και παραδόσεις Το νέο MG 3 αναμένεται το 2024, αρχικά στη βρετανική αγορά και λίγο αργότερα σε όλην την Ευρώπη, με τιμή κάτω από τις €17.500. 

MG 3, με έμπνευση το Cyberster

Σχεδιαστικά, η επιρροή του roadster MG Cyberster είναι κυρίως ορατή στο εμπρός μέρος, στη μάσκα και στη σχεδίαση των φώτων, όπως και στα πλαϊνά με τη διπλή καμπύλη πτύχωση του ρόουντστερ. Οι ζάντες των πλούσιων εκδόσεων θα μπορούσαν επίσης να είναι εμπνευσμένες από αυτές του Cyberster. Η σπορ εμφάνιση τονίζεται επίσης από τους μαύρους καθρέφτες και τον διαχύτη στο πίσω μέρος.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube