Νέο Land Rover Defender 130 με θέσεις για οκτώ επιβάτες!

Νέο Land Rover Defender 130 με θέσεις για οκτώ επιβάτες!

Το Defender 130 θα αποτελέσει την 8θέσια έκδοση του θρυλικού μοντέλου της Land Rover και θα κάνει ντεμπούτο στις 31 Μαΐου.

Land Rover Defender 130

Το νέο Land Rover Defender 130 έρχεται να προστεθεί στη γκάμα του μοντέλου πλάι στα Defender 90 και Defender 110. Με μήκος 5,1 m, το 130 θα είναι 34,2 πόντους μακρύτερο από το 110 και θα είναι η μεγαλύτερη σε διαστάσεις έκδοση του νέου Defender. Πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι μεγαλύτερο σε μήκος κατά 22,7 πόντους από το αντίπαλο δέος του, την Mercedes-Benz G-Class.

Μέχρι στιγμής, ο Βρετανός κατασκευαστής δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα αναλυτικές πληροφορίες για το μοντέλο. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι στην καμπίνα του θα μπορούν να ταξιδέψουν οκτώ επιβάτες με διάταξη καθισμάτων 2-3-3.

Land Rover Defender 130

Κάτω από το καπό αναμένεται να φιλοξενήσει τα σύνολα που συναντάμε και στις υπόλοιπες εκδόσεις του Defender και στην κορυφή να βρίσκεται ο V8 με υπερσυμπιεστή και απόδοση 525 PS.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα 8θέσια έκδοση του θρυλικού βρετανικού off-roader θα μάθουμε στις 31 Μαΐου, οπότε και έχει προγραμματιστεί να γίνει η επίσημη παρουσίασή του.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube