Νέο Kia Sportage 30th Edition [video]

Νέο Kia Sportage 30th Edition [video]

To Κia Sportage συμπλήρωσε τρεις δεκαετίες εμπορικής πορείας και ο κατασκευαστής για να γιορτάσει την περίσταση παρουσίασε το Sportage 30th Edition.

Kia Sportage 30th Edition

Μετά από 30 χρόνια πορείας και περισσότερες από έξι εκατομμύρια πωλήσεις, η κορεάτικη φίρμα παρουσίασε το επετειακό Kia Sportage 30th Edition.

Παρουσιάστηκε στη Νότια Κορέα και όπως είναι φυσικό εξοπλίζεται με όλα τα καλούδια άνεσης, ασφάλειας και τεχνολογίας.

Εξωτερικά, οι ράγες οροφής, οι καθρέφτες και μέρος από τις πόρτες είναι σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, με τις μαύρες πινελιές συνεχίζονται στους προφυλακτήρες και στη μάσκα. Τα αυτοκίνητα της έκδοσης πατάνε σε ζάντες 18" και 19".

Kia Sportage 30th Edition

Περνώντας στο εσωτερικό, συναντάμε ένα συνδυασμό από μαύρο και σκούρο πράσινο δέρμα και η επιγραφή της έκδοσης κοσμεί το προσκέφαλο των εμπρός καθισμάτων.

Παράλληλα, στο κέντρο της Kia που βρίσκεται στη Σεούλ, έχει δημιουργηθεί μια μικρή έκθεση με αυτοκίνητα και από τις πέντε γενιές του Sportage, τιμώντας έτσι την πλούσια ιστορία του SUV.

Μέχρι στιγμής, το Kia Sportage 30th Edition διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Κορέας και παραμένει άγνωστο εάν θα φτάσει και στις αγορές της Ευρώπης.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube