Νέο Isuzu MU-X

Νέο Isuzu MU-X

Η Isuzu παρουσίασε το ολοκαίνουργιο off roader MU-X που θα διατίθεται σε έκδοση 4x2 και 4x4.

Σχεδιαστικά το νέο Isuzu MU-X χρησιμοποιεί κάποιες από τις αισθητικές καμπύλες του D-MAX με σφηνοειδή μάσκα και μυώδεις θόλους τροχών, ενώ η ευρύχωρη καμπίνα προσφέρει αρκετό χώρο για επτά επιβάτες.

Τα διαθέσιμα επίπεδα εξοπλισμού θα είναι τρία με το βασικό να διαθέτει εντυπωσιακά στοιχεία όπως ηχοσύστημα με έξι ηχεία και iPod και υποστήριξη Bluetooth, ενώ η κορυφαία έκδοση LS-T θα έχει ηχοσύστημα οροφής Sky Sound με 10ιντες οθόνες DVD για τους πίσω επιβάτες.

Κάτω από το καπό θα υπάρχει αποκλειστικά ένα 4κύλινδρο μοτέρ ντίζελ, 3λίτρων, με ισχύ 177 PS και ροπή 38,7 kgm, γνωστό μας ήδη από το D-MAX. Η κίνηση θα περνά στους πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός 5ριού χειροκίνητου σασμάν ή ενός επίσης 5τάχυτου αυτόματου κιβωτίου με ηλεκτρονικό έλεγχο, δυνατότητα σειριακής επιλογής σχέσεων και πλήρως αυτόματης.

Οι εκδόσεις με το αυτόματο σασμάν θα διατίθενται με στάνταρ βοηθητικό σύστημα ανάβασης και κατάβασης πλαγιάς, ενώ τα τετρακίνητα μοντέλα θα είναι εξοπλισμένα με το σύστημα τετρακίνησης της ISUZU «Terrain Command» με την επιλογή 2H, 4H και 4L. Πρόκειται ουσιαστικά για το ίδιο σύστημα που γνωρίζουμε από το D-MAX.
  
H τιμή του νέου Isuzu MU-Xστην Αυστραλία είναι 40.500 αυστραλέζικά δολάρια ή €27.900 για το βασικό μοντέλο 4x2 LS-M και φτάνει τα 53.500 AUD ή €36.800 για το κορυφαίο της γκάμας, το αυτόματο 4x4 LS-T.

[Πηγή WorldCarFans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube