Νέο Hyundai Tucson: Πρώτη εικόνα από το εσωτερικό του

Νέο Hyundai Tucson: Πρώτη εικόνα από το εσωτερικό του

Η Hyundai σχεδίασε για το νέο Tucson ένα πραγματικά ρηξικέλευθο εσωτερικό σε σχέση με τα υφιστάμενα δεδομένα της, προσβλέποντας στην Ευρώπη.

Μια εβδομάδα πριν από την αποκάλυψη της τέταρτης γενιάς του Hyundai Tucson, ακολουθεί μια διαρροή φωτογραφίας που λέει πολλά για το εντυπωσιακό makeover της κορεατικής οικογένειας SUV. Πέρα από μια πολύ πρωτότυπη φωτεινή «υπογραφή» στο εμπρός μέρος λοιπόν, που είδαμε στις εικόνες-teaser των Κορεατών, το Tucson υπόσχεται ήδη περισσότερα με αυτή τη φωτογραφία του εσωτερικού να επιβεβαιώνει ότι το κόμπακτ SUV της εταιρείας αλλάζει τόσο μέσα όσο και έξω.

Ξεχάστε τη μικρή οθόνη αφής αλά τάμπλετ στο πάνω μέρος του ταμπλό, καθώς αυτή είναι πλέον πλήρως ενσωματωμένη και στο σωστό ύψος για χρήση χωρίς να χρειάζεται να κάνεις επικύψεις και να μην πέφτει η ματιά σου κάτω από το επίπεδο του παρμπρίζ.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο όμως είναι αυτή η συνεχής διπλή γραμμή που διασχίζει το ταμπλό και συνεχίζει πάνω τις πόρτες χωρίς να διακόπτεται. Φυσικά, θα χρειαστεί να δούμε ποια θα είναι η ποιότητα και η ακρίβεια της συναρμολόγησης, γνωρίζοντας ότι αυτό το είδος μονταρίσματος στα υλικά, με μια αδιάκοπη καμπύλη, είναι δύσκολη στην ευθυγράμμιση, ιδίως στο σημείο που ενώνονται οι πόρτες με το ταμπλό. Ωστόσο, αυτό το Tucson ήδη προαλείφεται για να είναι πολύ ξεχωριστό. Η επίσημη αποκάλυψή του έχει προγραμματιστεί για τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube