Νέο Hyundai Tucson: Μια πρώτη επίσημη άποψη

Νέο Hyundai Tucson: Μια πρώτη επίσημη άποψη

Η τέταρτη γενιά Tucson θα παρουσιαστεί στις 15 Σεπτεμβρίου και Hyundai μας δίνει μια πρώτη γεύση. Και ανακαλύπτουμε τη νέα «υπογραφή» του στη μάσκα.

Hyundai Tucson IV teaser


Επιστροφή στα σχολεία και για τη Hyundai. Ύστερα από την αποκάλυψη του ανανεωμένου Kona, ο Κορεάτης κατασκευαστής ετοιμάζεται να αποκαλύψει στο ολοκαίνουργιο Tucson. Η παρουσίαση έχει οριστεί για τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά η Hyundai δημοσιεύει σήμερα εικόνες-teaser που δείχνουν πολλά. Κι εμείς τις φωτίσαμε κομμάτι για να δείχνουν περισσότερα.

Η πρώτη εντύπωση επιβεβαιώνει ότι το Tucson εμπνέεται σε μεγάλο βαθμό από το πρωτότυπο Vision T που παρουσιάστηκε πέρυσι. Η έκδοση παραγωγής διατηρεί ακόμη και τον αέρα του πρωτότυπου με αυτήν την αρχική φωτεινή υπογραφή κρυμμένη στη γρίλια του ψυγείου.

Το Tucson θα είναι το πρώτο SUV που υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Hyundai, που ονομάζεται «Sensuous Sportiness». Το αποτέλεσμά της; Πιο γωνιώδη και πιο μυώδη σχήματα, με νεύρα που διαγράφονται αδρά στις πλευρές και τα βλέπουμε ακόμα καλύτερα πάνω στα φτερά.

Hyundai Tucson IV teaser

Στο πίσω μέρος, το Tucson υιοθετεί τη μόδα της μεγάλης φωτεινής φάσας που στις δύο άκρες της ενσωματώνει διπλά φώτα που καταδύονται στα πίσω φτερά και στην πέμπτη πόρτα.

Όσον αφορά το σχεδιαστικό στιλ της καμπίνας, αυτό έρχεται σε αντίθεση με του εξωτερικού, μιας και τα σχήματα που υιοθετούνται είναι πιο εκλεπτυσμένα και πιο στρογγυλά, με καθαρό το πάνω μέρος τους. Το όργανα ελέγχου, στο ίδιο μοτίβο, δεν έχουν από πάνω κάποιο γείσο. Τέλος, η μεγάλη κεντρική κονσόλα με πλωτή εμφάνιση συνδέεται οπτικά με τις πόρτες.

Hyundai Tucson IV teaser

Από τεχνικής πλευράς, αυτή η νέα γενιά Tucson, ειδικά στην Ευρώπη, θα επικεντρωθεί στις υβριδικές εκδόσεις.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube