Έτσι θα είναι τα ταμπλό του νέου Hyundai Tucson;

Έτσι θα είναι τα ταμπλό του νέου Hyundai Tucson;

Η Hyundai ετοιμάζει τη νέα γενιά του κόμπακτ SUV της, του Tucson SUV. Εν αναμονή της επίσημης αναγγελίας του σε μερικούς μήνες, κυκλοφορεί ήδη στο web σκίτσο που δείχνει πώς θα είναι το ταμπλό.

Τα πρωτότυπα εξέλιξης του μελλοντικού Hyundai Tucson κυκλοφορούν εδώ και αρκετούς μήνες με καμουφλάζ σε δρόμους της Ευρώπης και της Ασίας. Αυτή η εικόνα, πιθανώς από διαρροή (εσκεμμένη ή μη), μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε πώς θα είναι το εσωτερικό του.

Το ταμπλό που δείχνει το σκίτσο που βλέπετε αντιστοιχεί σε αυτό που έχουν απαθανατίσει οι φωτογράφοι-κατάσκοποι. Τα όργανα συγκεντρώνονται σε μια μεγάλη παραλληλόγραμμη οθόνη πίσω από το τιμόνι, ενώ το κεντρικό τάμπλετ του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα, χαμηλότερα, κερδίζοντας σε διαγώνιο αρκετές ίντσες. Το σύνολο ταιριάζει απόλυτα με την τρέχουσα τάση που κινείται μεταξύ του μινιμαλισμού και της καθαρότητας στο σχεδιασμού.

Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της ασιατικής φίρμας αρνούνται προς το παρόν να αποδώσουν αυτό το μυστηριώδες σχέδιο στο γραφείο σχεδιασμού τους. Η ακριβής ημερομηνία παρουσίασης της νέας γενιάς του Hyundai Tucson είναι ακόμα άγνωστη. Οι φήμες όμως θέλουν η πρώτη σοβαρή κλιμάκωση της επικοινωνίας του νέου SUV να ξεκινά στο τέλη του 2020, με το λανσάρισμα να τοποθετείται το 2021. 

Οπότε, αν ισχύουν αυτές οι προβλέψεις, θα χρειαστεί να περιμένουμε κάμποσους μήνες ακόμη μέχρι να δούμε τις πρώτα επίσημα teaser.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube