Νέο Honda Civic Type R: Έρχεται στις 21 Ιουλίου! [video]

Νέο Honda Civic Type R: Έρχεται στις 21 Ιουλίου! [video]

H Honda αποφάσισε να δώσει τέλος στην αναμονή και ανακοίνωσε ότι το πολυαναμενόμενο νέο Civic Type R θα παρουσιαστεί επίσημα στις 21 Ιουλίου.

Honda Civic Type R

Μετά από αμέτρητες teaser φωτογραφίες και video από τις δοκιμές εξέλιξης του καυτού ιαπωνικού χάτσμπακ, η Honda αποφάσισε να δώσει τέλος στην αναμονή. Και δίνοντας στην δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία από το εμπρός μέρος του μοντέλου, ανακοίνωσε ότι το νέο Honda Civic Type R θα αποχωριστεί στις 21 Ιουλίου οριστικά το κόκκινο καμουφλάζ του και θα μας παρουσιαστεί επίσημα. 

Honda Civic Type R

Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την 6η γενιά του Type-R, με κωδική ονομασία FL, είναι ότι θα εφοδιάζεται με τον ίδιο δίλιτρο V-TEC Turbo κινητήρα του προηγούμενου FK8, με ελαφρώς αυξημένη απόδοση έναντι των 320 PS.

Παράλληλα, θα βασίζεται σε ένα νέο πιο στιβαρό πλαίσιο, με ακόμα μεγαλύτερο μεταξόνιο. Στοιχεία που αναμένεται να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την ήδη εξαιρετική συμπεριφορά του απερχόμενου μοντέλου.

Ωστόσο, όλες οι απορίες θα λυθούν σε λίγες μέρες όταν ο Ιάπωνας κατασκευαστής μας αποκαλύψει τη σκληροπυρηνική έκδοση της νέας γενιάς του Civic.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube