Νέο Ford Puma Titanium X

Νέο Ford Puma Titanium X

Η πλουσιότερη έκδοση του μικρού SUV της Ford με premium χαρακτήρα.

Η Ford παρουσιάζει στη Φρανκφούρτη το νέο Puma Titanium X με πλούσιο εξοπλισμό και ελαφρώς διαφοροποιημένη εμφάνιση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημο: Νέο Ford Puma [video]

Ford Puma

Αισθητικά, η έκδοση Titanium X έχει αρκετές διαφορές από την ST-Line που είδαμε στην πρεμιέρα του Puma.

Στο εμπρός μέρος, ο προφυλακτήρας έχει μεγαλύτερη γρίλια, ψηλότερα τοποθετημένες πλευρικές εισαγωγές αέρα και λεπτομέρειες από χρώμιο.

Τα φρύδια των φτερών και τα μαρσπιέ είναι σε μαύρο χρώμα δημιουργώντας την παραδοσιακή διχρωμία που χαρακτηρίζει τα SUV.

Την εικόνα συμπληρώνουν οι ζάντες 18" σε απόχρωση Pearl Grey και η προστατευτική ποδιά στον πίσω προφυλακτήρα με look αλουμινίου.

Ford Puma

Στο εσωτερικό, το μεγάλο highlight της έκδοσης είναι τα αφαιρούμενα καλύμματα των καθισμάτων που πλένονται, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να κρατούν την καμπίνα καθαρή.

Οι επενδύσεις που παραπέμπουν σε δέρμα (τιμόνι) και ξύλο (γύρω από τον πίνακα οργάνων) όπως και το ύφασμα στις θήκες των θυρών βελτιώνουν την αίσθηση ποιότητας στο εσωτερικό.

Ford Puma

Ο πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει εμπρός καθίσματα με λειτουργία μασάζ στην περιοχή της μέσης, διζωνικό κλιματισμό, premium ηχοσύστημα B&O 10 ηχείων με ισχύ 575-watt, ασύρματη φόρτιση για smartphone, αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες και hands-free πόρτα του χώρου αποσκευών (456 λίτρων) που ανοίγει με μια απλή κίνηση του ποδιού.

Από πλευράς συστημάτων υποβοήθησης έχουμε Lane-Keeping με Road Edge Detection και Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection. Προαιρετικά διατίθενται Adaptive Cruise Control με λειτουργία Stop & Go, Speed Sign Recognition και Lane Centring.

Ford Puma

Το Puma Titanium X διατίθεται με τον 1.0 EcoBoost Hybrid που συνδυάζει τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με ήπιο υβριδικό σύστημα 48V και αερόψυκτη μπαταρία ιόντων λιθίου.

Όπως και στο ST-Line, η βασική έκδοση έχει απόδοση 125 PS, μέση κατανάλωση 5,4 lt/100km και εκπομπές CO2 124 g/km. Αντίστοιχα, η ισχυρότερη έκδοση έχει απόδοση 155 PS, μέση κατανάλωση 5,6 lt/100km και εκπομπές 127 g/km.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube