Νέο επετειακό Audi RS Q3 edition 10 years

Νέο επετειακό Audi RS Q3 edition 10 years

Η Audi γιορτάζει τα δέκα χρόνια ζωής του RS Q3 με την επετειακή έκδοση 10 years που θα παραχθεί σε μόλις 555 κομμάτια.

Η Audi λανσάρισε το RS Q3 το 2013 και σήμερα το μοντέλο βρίσκεται στη δεύτερη γενιά του και ετοιμάζεται να κλείσει τα δέκα χρόνια ζωής. Το Ingolstadt, για να γιορτάσει την περίσταση, παρουσίασε την επετειακή έκδοση edition 10 years.

Εξωτερικά, οι καθρέφτες, το splitter, ο διαχύτης και τα σήματα είναι βαμμένα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Παράλληλα, τα αυτοκίνητα της έκδοσης πατάνε σε ζάντες 21" και τα φανάρια με τους προβολείς LED έχουν σκουρύνει. Οι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα στην απόχρωση Dew Silver και στο μεταλλικό Chronos Gray το οποίο είναι αποκλειστικά διαθέσιμο για την συγκεκριμένη επετειακή έκδοση.

 

Περνώντας στο εσωτερικό συναντάμε μπάκετ καθίσματα RS ντυμένα σε μαύρο δέρμα με την πλάτη τους να είναι καλυμμένη με ανθρακόνημα. Επιπλέον, η καμπίνα διακοσμείται με ραφές σε μπρονζέ απόχρωση.

Audi RS Q3 edition 10 years

Κάτω από το καπό δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το συμβατικό RS Q3 με τον 5κύλινδρο τούρμπο 2.5 lt να αποδίδει 400 PS και 480 Nm ροπής. Η ισχύς περνάει και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου 7τάχυτου σασμάν διπλού συμπλέκτη. Το 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 4,5" με την τελική ταχύτητα να είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 km/h. Η τελευταία, μπορεί να αυξηθεί προαιρετικά στα 280 km/h.

Το βιβλίο παραγγελιών του επετειακού Audi RS Q3 edition 10 years θα ανοίξει προς τα τέλη του Οκτωβρίου και θα παραχθεί σε μόλις 555 κομμάτια.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube