Νέο Datsun Redi-Go από το 2016

Νέο Datsun Redi-Go από το 2016

Το τρίτο μέλος της γκάμας για την οικονομική φίρμα της Nissan, την Datsun, αναμένεται να ντεμπουτάρει στις αναπτυσσόμενες αγορές της Ασίας, αρχής γενομένης από την Ινδία, το 2016.

Το τρίτο μέλος της γκάμας της Datsun, το χάτσμπακ Redi-Go θα βασίζεται στο πρωτότυπο Redi-Go που παρουσιάστηκε στο India Auto Expo 2014.

Τώρα, ο Carlos Ghosn, ο διευθύνων σύμβουλος της Renault, της Nissan και της συμμαχίας Renault-Nissan αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο παραγωγής θα κάνει πρεμιέρα στην επόμενη έκθεση Auto Expo, αυτή του 2016.

Το νέο μοντέλο θα αποτελεί το βασικό χάτσμπακ της Datsun και θα πλασαριστεί κάτω από το Go, στοχεύοντας στην ινδική αγορά να ανταγωνιστεί τα Maruti Alto 800 και Hyundai Eon (Atos). Θα υποστηρίζεται από τη διαμορφώσιμη πλατφόρμα CMF-A, προσφάτως αποκαλυφθείσα καθώς το πρώτο αυτοκίνητο που υποστηρίζει είναι το επίσης πρόσφατο Renault Kwid. Ωστόσο, σύμφωνα με τη Renault, το αυτοκίνητο δεν θα είναι απλώς ένα Kwid με σήματα της Datsun, αλλά θα δείχνει τελείως διαφορετικό.

Το Redi-Go αναμένεται να φορά 3κύλινδρο μοτέρ συνδυασμένο με 5άρι χειροκίνητο σασμάν, αλλά θα διατίθεται με έξτρα χρέωση και σε αυτόματο. Η Datsun αναμένεται να λανσάρει εμπορικά το αυτοκίνητο το δεύτερο μισό του 2016.

[Πηγή Zigwheels]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube