Datsun Redi-GO Concept: Μικρό Crossover για την Ινδία (και όχι μόνο...) [video]

Datsun Redi-GO Concept: Μικρό Crossover για την Ινδία (και όχι μόνο...) [video]

Στο Νέο Δελχί η Datsun παρουσιάζει τα μελλοντικά της σχέδια

Η Nissan αναβίωσε το όνομα Datsun όχι μόνο για ιστορικούς λόγους, αλλά και για ουσιαστικότερους, εμπορικούς, με στόχο τις αναδυόμενες αγορές.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, στην έκθεση που γίνεται στο Νέο Δελχί, η Datsun παρουσιάζει ένα πρωτότυπο, το Redi-Go Concept. Πρόκειται για ένα urban crossover που συνδυάζει στοιχεία από μικρά hatchbacks και crossover, διαθέτει 5θυρο αμάξωμα, με ένα μεταξόνιο της τάξης των 2,35 μέτρων. Παρά το σχετικά μικρό μεταξόνιο, το αυξημένο ύψος του αμαξώματος σε συνδυασμό με τους τροχούς που είναι τοποθετημένοι στα άκρα εγγυώνται πλούσιους αναλογικά εσωτερικούς χώρους.


Η Datsun δεν έχει δημοσιοποιήσει ακόμη κάποια στοιχεία σε ό,τι αφορά στα τεχνικά χακτηριστικά του αυτοκινήτου, ωστόσο, όπως επισήμως ειπώθηκε, το συγκεκριμενο πρωτότυπο δεν θα μείνει στα χαρτιά, αλλά πολύ σύντομα θα αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία ενός μοντέλου παραγωγής που καταρχήν θα απευθύνεται στην αγορά της Ινδίας, αλλά στο μέλλον δεν αποκλείεται να το δούμε να διατίθεται και σε άλλες αγορές.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube