Νέο Chevrolet Cruze;

Νέο Chevrolet Cruze;

Ένα μυστηριώδες Chevrolet απαθανατίστηκε φορτωμένο σε νταλίκα και χωρίς καμουφλάζ στην Κίνα.

Το μυστηριώδες Chevrolet φωτογράφησε ένας αναγνώστης του Autohome και, καθώς το αυτοκίνητο ήταν χωρίς καμουφλάζ, είναι προφανές ότι πρόκειται για Cruze. Βέβαια, το ερώτημα που τίθεται αμέσως μετά είναι αν πρόκειται για κάποιο facelift ή για την επόμενη γενιά του μικρού οικογενειακού Chevrolet.

Και ενώ η πιο ασφαλής υπόθεση θα ήταν να πρόκειται για το δεύτερο, το αυτοκίνητο στην νταλίκα δεν συμβαδίζει με τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουμε δει, όπου το Cruze 2016 ξεχωρίζει με τη πιο προτεταμένη μάσκα, σχεδιαστική αλλαγή που το ομογενοποιεί οικογενειακά με τα Spark, Aveo και Malibu.

Αυτό λοιπόν μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον πρόκειται για κάποιο facelift που περιλαμβάνει μικρές αισθητικές αλλαγές με ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φώτα.

Το ανασχεδιασμένο Cruze αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο Σαλόνι του Παρισιού, το φθινόπωρο του 2014, και να παραμείνει αναλλοίωτο στην αγορά μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015, οπότε και θα παρουσιαστεί το ολοκαίνουργιο μοντέλο με νέα μοτέρ της οικογένειας SIDI.  

[Πηγή Autohome μέσω China Car Times]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube