Νέο Audi SQ5 TDI Competition

Νέο Audi SQ5 TDI Competition

Η Audi Ισπανίας παρουσίασε την ειδική έκδοση Competition του SQ5 TDI.

Το νέο Audi SQ5 TDI Competition αποδίδει 326 PS από τον 3λιτρο κινητήρα ντίζελ TDI, μια αύξηση μόλις 13 ίππων σε σχέση με τη μέγιστη ισχύ που αποδίδει το στοκ μοτέρ.

Απαράλλαχτη έμεινε η ροπή των 66,3 kgm. Μικρό είναι αντίστοιχα το κέρδος στις επιδόσεις, με το Audi SQ5 TDI Competition να χρειάζεται 5,1” για το 0-100 km/h (στοκ 5,2”), ενώ η ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Μέση τυποποιημένη κατανάλωση δίνεται στα 6,6 l/100 km, η ίδια με αυτή του εργοστασιακού. Να θυμίσουμε ότι στο SQ5, το μοτέρ δεν συνδυάζεται, όπως στα υπόλοιπα Q5 με 7άρι αυτόματο κιβώτιο S tronic, αλλά με 8άρι τύπου Tiptronic.   

Στον αισθητικό τομέα, το Audi SQ5 TDI Competition πατά πάνω σε πολυάκτινες ζάντες των 20”, διαθέτει σπορ ανάρτηση, μαύρες ράγες οροφής και φιμέ τζάμια. Το αυτοκίνητο διατίθεται επίσης εξοπλισμένο με εμπρός φανάρια bi-xenon, αυτόματο κλιματισμό, σύστημα πολυμέσων υποστηριζόμενο από 7ιντση οθόνη, σπορ καθίσματα, αυτόματα φώτα κι καθαριστήρες, υποβοήθηση παρκαρίσματος κ.ά. Η τιμή του Audi SQ5 TDI Competition ξεκινά στην Ισπανία από τα €74.790  

[Πηγή Audi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube