Νέο 7θέσιο MPV από τη Honda

Νέο 7θέσιο MPV από τη Honda

H Honda θα λανσάρει νωρίς το 2014 ένα νέο 7θέσιο MPV για τις αναπτυσσόμενες αγορές, μοντέλο που εκτιμούμε ότι θα αποκτήσει και ευρωπαϊκή καριέρα.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Ινδονησίας τον Σεπτέμβριο στην Τζακάρτα, η Honda δημοσιοποίησε ένα σκίτσο ενός 7θέσιου MPV με τρεις σειρές καθισμάτων.

Το αγνώστου ακόμη ονόματος πολυμορφικό, η ιαπωνική εταιρεία λέει ότι σχεδιάστηκε ειδικά για την ινδονησιακή αγορά. Από πλευράς μεγέθους δε, το τοποθετεί στη βασική κατηγορία των MPV, διότι όπως δηλώνει η Honda, αυτή αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ινδονησιακής αγοράς.

Εμείς πάντως, από το ιδιαίτερα μοντέρνο στιλ του αυτοκινήτου, με την πολύ χαμηλή βασική γραμμή και το κλιμακωτό πίσω μέρος, θα μπορούσαμε να το θεωρήσουμε και ως μοντέλο που στο κοντινό μέλλον θα δοκίμαζε το μέλλον του και στην Ευρώπη. Η εμφάνισή του ή μη στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2014 θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει αυτή μας την εκτίμησή.

Το νέο MPV της Honda θα κινείται από έναν βενζινοκινητήρα 1.500 cc και αναμένεται να ξεκινήσει τις πωλήσεις του (και την κατασκευή του στο νέο εργοστάσιο της Honda στο Karawang) στην Ινδονησία νωρίς μέσα στο 2014.

[Πηγή Honda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube