Νέες ειδικές εκδόσεις για τα Jeep Renegade και Compass

Νέες ειδικές εκδόσεις για τα Jeep Renegade και Compass

Η γκάμα των Plug-in Hybrid, Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe, εμπλουτίζεται με δυο νέες εκδόσεις που έρχονται για να συνδυάσουν τις θρυλικές εκτός δρόμου δυνατότητες τους με περισσότερη πολυτέλεια.

Τα Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe προσθέτουν στην γκάμα τους τη νέα ειδική έκδοση Upland, η οποία συνδυάζει την περιπετειώδη εμφάνιση και τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες με μια σειρά στοιχείων που κάνουν πιο πολυτελές και άνετο το εσωτερικό των δύο μοντέλων. Παράλληλα και αποκλειστικά για το Compass e-Hybrid, η νέα ειδική έκδοση High Altitude έρχεται να προσδώσει μια πιο άνετη και κομψή εμπειρία οδήγησης.

Η νέα ειδική έκδοση Upland είναι διαθέσιμη στα τετρακίνητα Renegade και Compass με το Plug-in Hybrid σύστημα 4xe. Θυμίζουμε ότι το τελευταίο αποδίδει συνδυαστικά 240 PS και χάρη στους δύο ηλεκτροκινητήρες και την μπαταρία χωρητικότητας 11,4 kWh προσφέρει δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως και 50 km.

Jeep Renegade Upland

Ιδιαίτερη εστίαση στη νέα έκδοση δίνεται στις εκτός δρόμου δυνατότητες με προφυλακτήρες που προσφέρουν καλύτερες γωνίες προσέγγισης και διαφυγής, αλλά και καθίσματα τα οποία προσφέρουν υψηλότερη αντοχή στη σκληρή χρήση και εύκολο καθάρισμα. Παράλληλα αναβαθμισμένος είναι και ο εξοπλισμός που περιλαμβάνει εκτός των άλλων, full-LED φωτιστικά σώματα, πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης (ADAS), αυτόματο διζωνικό κλιματισμό και ψηφιακούς πίνακες οργάνων και multimedia διάστασης έως 10,25’’. 

Αποκλειστικά για το Compass e-Hybrid, το μοντέλο που χάρη στο προηγμένο του σύστημα κίνησης προσφέρει για πρώτη φορά στα υβριδικά συστήματα των 48V δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά, η νέα ειδική έκδοση High Altitude ενισχύει επιπλέον την άνεση, αλλά και την κομψότητα του μοντέλου. 

Εξωτερικά οι νέοι τροχοί των 19’’ σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα αναδεικνύουν περαιτέρω το επιβλητικό στιλ του μοντέλου, ενώ στο εσωτερικό ο συνδυασμός υφάσματος και οικολογικού δέρματος με κόκκινες ραφές αναβαθμίζουν την premium αίσθηση της καμπίνας. Όπως και στις υπάρχουσες εκδόσεις του Compass e-Hybrid, κίνηση δίνει το υβριδικό σύστημα απόδοσης 130 PS και 240Nm ροπής που συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Υπό συνθήκες, το σύστημα δίνει τη δυνατότητα στο Compass e-Hybrid να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, όπως για παράδειγμα κατά τους ελιγμούς στάθμευσης ή στην έντονη κυκλοφοριακή κίνηση.

Jeep Compass Upland

«Τα Renegade και Compass είναι δύο SUV της Jeep που εκφράζουν απόλυτα τις αξίες της θρυλικής μάρκας, όπως είναι η ελευθερία, το πάθος και ο αυθεντικός χαρακτήρας», δήλωσε ο κ. Eric Laforge, επικεφαλής της Jeep για την Ευρώπη, παρουσιάζοντας τις νέες εκδόσεις. «Τόσο η ειδική έκδοση Upland, όσο και η High Altitude είναι πλήρως εξοπλισμένες και προσφέρουν σειρά πλεονεκτημάτων για τους αγοραστές.»

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση των νέων ειδικών εκδόσεων των Renegade και Compass στην ελληνική αγορά θα ανακοινωθούν σύντομα από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube