Νέα Porsche 911 Speedster: Πρώτη φωτογραφία

Νέα Porsche 911 Speedster: Πρώτη φωτογραφία

Η Porsche Typ 992 δεν είναι η μόνη νέα 911 αυτή τη στιγμή. Ο Γερμανός κατασκευαστής θα αποκαλύψει την 911 Speedster σε λίγες μέρες στο New York Auto Show και εδώ βλέπετε μια πρώτη εικόνα της.

Η κυοφορία διήρκεσε περισσότερο από δύο χρόνια, αλλά τελικά σπατσάραμε. Η Porsche θα αποκαλύψει τη νέα 911 Speedster στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης σε λίγες μέρες. Ωστόσο, μην περιμένετε κάποια μεγάλη έκπληξη, καθώς το αυτοκίνητο είναι ήδη γνωστό σε γενικές γραμμές από το showcar που είδαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Σαλόνι του Παρισιού.

Ένας πελάτης της νέας Speedster έστειλε στο CarBuzz ένα πρώτο πλάνο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής παρουσίασης του αυτοκινήτου. Και πλέον είναι σαφές ότι η Speedster παραγωγής είναι πολύ κοντά στο πρωτότυπο του περασμένου Σεπτεμβρίου. Η Porsche μάλιστα περιέλαβε και τους συγκεκριμένους πλευρικούς καθρέφτες που ήταν ένα κομμάτι αυτής της 911 με την σπέσιαλ ουρά αλά Speedster.

Η νέα 911 Speedster, που θα φορά το 4λιτρο flat-six μοτέρ με τα 500 άλογα, θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό (1.911 αυτοκίνητα) και ελπίζουμε αυτή τη φορά η Porsche να περιορίσει την πρόσβαση των κερδοσκόπων στο μοντέλο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube