Νέα Lamborghini Urus S με 666 PS και περισσότερη πολυτέλεια

Νέα Lamborghini Urus S με 666 PS και περισσότερη πολυτέλεια

Η Lamborghini παρουσίασε την Urus S, που δανείζεται τον 4λιτρο V8 twin-turbo της Performante και προσφέρει στους επιβάτες της υψηλότερο επίπεδο άνεσης και πολυτέλειας.

Πριν από περίπου ένα μήνα ο Ιταλός κατασκευαστής παρουσίασε τη νέα Lamborghini Urus Performante, το απόλυτο SUV επιδόσεων που έσπασε και το ρεκόρ στην ανάβαση του Pikes Peak, καταφέρνοντας να ολοκληρώσει την απαιτητική διαδρομή σε χρόνο 10:32.064. Συγκριτικά, το προηγούμενο ρεκόρ κρατούσε από το 2018 η Bentley Bentayga, με χρόνο 10:49.902.

Σήμερα, η Lamborghini παρουσίασε την Urus S, που χρησιμοποιεί τον 4λιτρο V8 της Performante, αλλά εστιάζει στην άνεση και στην πολυτέλεια. Θυμίζουμε ότι η Urus Performante φιλοξενεί κάτω από το καπό της έναν 4,0 lt twin-turbo V8 απόδοσης 666 PS στις 6.000 rpm και 850 Nm ροπής από τις 2.300 rpm έως τις 4.500 rpm.

Lamborghini Urus S

Ως αποτέλεσμα, η Urus S ολοκληρώνει το 0-100 km/h σε μόλις 3,5" με την τελική της ταχύτητα να αγγίζει τα 305 km/h. Επιπλέον, ζυγίζει 2.197 kg και είναι κατά 47 kg βαρύτερη από την Performante.

Εξωτερικά, το νέο SUV διαθέτει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και γλίστρα από ανοξείδωτο ατσάλι βαμμένη σε μαύρο ματ χρώμα. Στο πίσω μέρος, νέος είναι ο προφυλακτήρας του οποίου το κάτω μέρος είναι βαμμένο σε μαύρη ματ απόχρωση. Οι αγοραστές έχουν επίσης την δυνατότητα να βάψουν την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης σε μαύρο ματ, γυαλιστερό χρώμα ή σε γυαλιστερό χρώμιο. 

Lamborghini Urus S

Παράλληλα, στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα για οροφή και καπό από ανθρακόνημα, καθώς και μεγαλύτερες ζάντες 22" ή 23" για όσους οι στάνταρ τροχοί μεγέθους 21" δεν είναι αρκετοί.

Τέλος, όσοι προχωρήσουν στην αγορά της θα έχουν τη δυνατότητα να διακοσμήσουν το εσωτερικό της επιλέγοντας από μια νέα παλέτα αποχρώσεων και νέων συνδυασμών.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube