Nέα Ford Mustang Mach-E Rally για «ηλεκτρικό» παιχνίδι στο χώμα

Nέα Ford Mustang Mach-E Rally για «ηλεκτρικό» παιχνίδι στο χώμα

H Ford δίνει άρωμα ράλι στη Mustang Mach-E παρουσιάζοντας τη νέα Μustang Mach-E Rally για ατέλειωτο «ηλεκτρικό» παιχνίδι στο χώμα.

Φαίνεται ότι οι Porsche 911 Dakar και η Lamborghini Huracán Sterrato ξεκίνησαν μια νέα τάση στην αυτοκινητοβιομηχανία, με την Ford να ακολουθεί και να παρουσιάζει στο Goodwood Festival of Speed τη νέα Mustang Mach-E Rally.

Όπως μαρτυρά το όνομά της, το ηλεκτρικό SUV της Ford δέχθηκε όλες τις απαραίτητες μετατροπές για οδήγηση σε χώμα.

Ο κατασκευαστής μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο αλλά από τις πρώτες εικόνες μπορούμε να διακρίνουμε πινελιές εμπνευσμένες από αγωνιστικά ράλι, όπως η αεροτομή στο πίσω μέρος, οι λευκές ζάντες με ελαστικά παντός εδάφους και τα επιπλέον φώτα στη γρίλια εμπρός.

Ford Mustang Mach-E Rally

Πάντως οι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω θυμίζουν έντονα εκείνους της Mustang Mach-E GT. Επιπλέον, στο εσωτερικό έχουν προστεθεί λευκές λεπτομέρειες στο τιμόνι και στην πλάτη των καθισμάτων.

Η Mustang Mach-E Rally θα ανέβει τον εμβληματικό λόφο του Goodwood έχοντας στο τιμόνι του Παγκόσμιο Πρωταθλητή WRC και οδηγό του Ford Puma Hybrid Rally1 της M-Sport, Ott Tänak.

Ford Mustang Mach-E Rally

Το βιβλίο παραγγελιών της νέας Mustang Mach-E Rally υπολογίζεται ότι θα ανοίξει στην αγορά της Ευρώπης προς τα τέλη του έτους.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube