Νέα Ford Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition

Νέα Ford Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition

Διαθέσιμα σε τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις με τον 1.000άρη κινητήρα των 140 ίππων.

Η Ford επεκτείνει τη γκάμα του νέου Fiesta με τα νέα Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition. Τα νέα Fiesta είναι βασισμένα στη σπορ έκδοση ST-Line και υιοθετούν μοναδικές λεπτομέρειες στο εξωτερικό και το εσωτερικό τους που κάνουν τους οδηγούς να ξεχωρίζουν από το πλήθος και αναδεικνύουν το δυναμικό και εμπνευσμένο από την Ford Performance στυλ.

Διαθέσιμα σε τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις αμαξώματος, τα Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition αξιοποιούν τα 140 άλογα του χιλιάρη βενζινοκινητήρα EcoBoost της Ford σε συνδυασμό με σπορ για μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.

red

Το νέο Fiesta ST-Line Red Edition έχει εξωτερική απόχρωση Race Red και ματ μαύρες ρίγες με μπορντούρα high-gloss black που εκτείνονται από την οροφή, μέσω του καπό, μέχρι στο κάτω εμπρός σπόιλερ. Το Fiesta ST-Line Black Edition είναι βαμμένο σε Panther Black διακοσμημένο με ματ, μαύρες ρίγες οι οποίες τονίζονται με high-gloss red μπορντούρα.

black

Και τα δύο φέρουν μία μεγάλη πίσω αεροτομή βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος, χαρακτηριστικές 17άρες ζάντες αλουμινίου Panther Black με κόκκινη στεφάνη, και μαύρα καλύμματα καθρεπτών διχοτομημένα από μια οριζόντια κόκκινη ρίγα.

inter

Στο εσωτερικό, συνεχίζεται το θέμα των χρωματικών αντιθέσεων. Κόκκινες πινελιές δίνουν το παρών στα μερικώς δερμάτινα σπορ καθίσματα, στις λαβές των θυρών, στο πλαίσιο του κεντρικού αεραγωγού και στην μπάρα συνεπιβάτη στο ταμπλό. Κόκκινες ραφές κοσμούν το δερμάτινο τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα, το κάλυμμα του επιλογέα ταχυτήτων, το κάλυμμα του χειρόφρενου, τα πατάκια και τις επενδύσεις θυρών.

Το προαιρετικό σύστημα συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto™, και προσφέρει στους οδηγούς των Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition τη δυνατότητα να ελέγχουν τις λειτουργίες των συστημάτων ήχου, πλοήγησης και συνδεδεμένων smartphones μέσω φωνητικών εντολών και μιας έγχρωμης οθόνης αφής 8 ιντσών.

det

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας που προσφέρονται στάνταρ, είναι προβολείς αλογόνου τύπου projector με αυτόματο φωτισμό, φώτα ημέρας LED και πίσω φώτα LED, εμπρός φώτα ομίχλης με φωτισμό διασταυρώσεων, Lane-Keeping Aid, Speed Limiter και Hill Start Assist.
Άλλες προαιρετικές, προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού περιλαμβάνουν Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control και Blind Spot Information System.

Ο συνδυασμός του ισχυρού και ταυτόχρονα αποδοτικού πολυβραβευμένου κινητήρα 1.0 EcoBoost 140 ίππων της Ford με το εξάρι, μηχανικό κιβώτιο προσφέρει κατανάλωση από 4,9 l/100 km με εκπομπές CO2 από 112 gr/km.

Τα νέα μοντέλα Ford Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία σε επιλεγμένες Ευρωπαϊκές αγορές.

[Πηγή: Ford Motor Hellas]

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube