Νέα εμφάνιση και τεχνολογική αναβάθμιση για το Hyundai i10

Νέα εμφάνιση και τεχνολογική αναβάθμιση για το Hyundai i10

H στιγμή της ανανέωσης για το δημοφιλές Hyundai i10 έφτασε με το μοντέλο να φρεσκάρεται εξωτερικά, να αναβαθμίζεται τεχνολογικά και αποκτά παράλληλα νέες αποχρώσεις στην παλέτα του.

Το Hyundai i10, ένας από τους τελευταίους μαχητές στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης δέχθηκε ένεση ζωής με φρεσκαρισμένη εμφάνιση, αναβαθμισμένη τεχνολογία και νέες αποχρώσεις στην παλέτα του.

Εξωτερικά, τα LED φώτα ημέρας απέκτησαν κυψελοειδή σχεδίαση, η γρίλια έχει νέο μοτίβο και στο πίσω μέρος τα φώτα έχουν νέα γραφικά. Στην γκάμα προστέθηκαν τα χρώματα Lumen Grey και Meta Blue αλλά και νέες ζάντες 15". Όσο για τη σπορτίφ έκδοση N Line εξοπλίζεται πλέον με ζάντες νέας σχεδίασης 16".

Hyundai i10

Περνώντας στο εσωτερικό, στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται ένας νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων διαγωνίου 4,2" και το infotainment με οθόνη 8" στο κέντρο του ταμπλό υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay και Android Auto, αλλά και αναβαθμίσεις over-the-air. 

Επιπλέον, το ανανεωμένο i10 διαθέτει κάμερα οπισθοπορείας, ασύρματη φόρτιση κινητού, θύρες USB-C εμπρός και πίσω και ένα πλουσιότερο πακέτο συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.

Hyundai i10

Το νέο Hyundai i10 αναμένεται να διατηρήσει τους ίδιους κινητήρες με τον προκάτοχό του. Θυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα το i10 ήταν διαθέσιμο με έναν 1.0 lt απόδοσης 67 PS, έναν 1.2 lt με ισχύ 84 PS και τον κορυφαίο 1.0 lt τούρμπο με 100 PS της έκδοσης N Line.

H παραγωγή του νέου i10 θα ξεκινήσει τον Απρίλιο στο εργοστάσιο της Hyundai στην Τουρκία και τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να φτάσουν στις αγορές το δεύτερο μισό του έτους.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube