Νέα έκδοση του Suzuki Swift στο Σαλόνι του Τόκιο

Νέα έκδοση του Suzuki Swift στο Σαλόνι του Τόκιο

Πριν από μερικές μέρες, το Suzuki Swift, ένα από τα πλέον δημοφιλή σουπερμίνι πέρασε στην τέταρτη γενιά του, με τους Ιάπωνες να παρουσιάζουν μία νέα έκδοση στις αρχές του 2024.

Suzuki Swift Cool Yellow

Το Σαλόνι της Τόκιο είναι προ των πυλών, με την Suzuki να έχει δυναμική παρουσία. Το ευρωπαϊκό και κατ’επέκταση ελληνικό ενδιαφέρον αναμφίβολα στρέφεται γύρω από το Suzuki Swift.

Μαζί με τα εννιά συνολικά αυτοκίνητα που θα βρίσκονται στο περίπτερο της ιαπωνικής φίρμας, ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το Swift Cool Yellow Rev, concept car του μικρού της Suzuki. To συγκεκριμένο πρωτότυπο δεν πρέπει να ταυτίζεται με την σπορ έκδοση του μοντέλου, η οποία απουσίαζε από το μενού της παρουσίασης του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η εν λόγω έκδοση «ένα concept μοντέλο που είναι μια ματ έκδοση του νέου χρώματος Cool Yellow Metallic του καινούριου Swift. Εκφράζοντας με τόλμη την τέταρτη γενιά Swift ως παγκόσμιο μοντέλο στο πλάι του αμαξώματος, το μοντέλο υποδηλώνει ξεκάθαρα την άφιξη της νέας γενιάς του compact Swift».

H τέταρτη γενιά του Suzuki Swift θα κάνει την εμφάνισή της στην χώρα μας τον Μάρτιο του 2024

Suzuki Swift

Οι εκπρόσωποι της φίρμας δεν έχουν προχωρήσει σε καμία αποκάλυψη γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Η απόχρωση Cool Yellow Metallic συνδυάζεται με γραφικά Swift στο προφίλ, σκούρο γκρι τόνο, καλύμματα προβολέων, ένα σετ ζάντες αλουμινίου με μαύρο φινίρισμα και έναν συνολικά πιο σπορτίβ προσανατολισμό.

Επί του παρόντος, δεν γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη έκδοση του Suzuki Swift, που θα έρθει σύντομα στη χώρα μας βγει στην παραγωγή.

Πέρα από το Swift, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Suzuki θα φιγουράρουν δύο ακόμα πρωτότυπα. ο Spacia Papa Boku Kitchen και το Super Carry Mountain Trail. Το πρώτο αποτελεί concept εκδοχή του Spacia, το οποίο θα «δίνει τη δυνατότητα σε γονείς και παιδιά να απολαμβάνουν την ύπαιθρο και να μαγειρεύουν ταυτόχρονα», περιλαμβάνοντας κουζίνα στο πίσω μέρος.

Suzuki Spacia

Από την άλλη, το Super Carry Mountain Trail είναι ένα κατάλληλο επαγγελματικό αυτοκίνητο για εκτός δρόμου εξορμήσεις. Πρόκειται ουσιαστικά η πιο «αθλητική» παραλλαγή του kei μοντέλου (τα ιδιαίτερα δημοφιλή μικρά αυτοκίνητα στην Ιαπωνία) και έχει ως σκοπό να αναδείξει τον πολύπλευρο χαρακτήρα των συγκεκριμένων αυτοκινήτων.

Suzuki Super Carry

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube