Νέα έκδοση MINI Countryman με... off-road look

Νέα έκδοση MINI Countryman με... off-road look

Η ΜΙΝΙ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του ξεχωριστού ΜΙΝΙ Cooper S Countryman ALL4 Uncharted που απευθύνεται στους λάτρεις του off-road.

Ως γνωστόν το MINI Countryman E, το αμιγώς ηλεκτρικό Countryman είναι προ των πυλών. 

Ωστόσο η εταιρεία για να διατηρήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού παρουσίασε μια ειδική έκδοση του υπάρχοντος μοντέλου που ακούει στο όνομα ALL4 Uncharted, με μια ξεχωριστή εμφάνιση η οποία δίνει έμφαση (οπτική τουλάχιστον) στον off-road χαρακτήρα του μοντέλου. 

ΔΕΙΤΑ ΑΚΟΜΗ Τετρακίνητο και με 440 km αυτονομίας το νέο ηλεκτρικό MINI Countryman

Με βάση την έκδοση Oxford έχουμε ένα δίχρωμο αμάξωμα όπου στο κάτω μέρος κυριαρχεί το λευκό χρώμα, ενδιάμεσα έχουμε μια γκρι-μπλε φάσα και στη συνέχει έχουμε το λευκό που επανέρχεται στην οροφή. Πορτοκαλί και μαύρες λεπτομέρειες δίνουν τον δικό τους τόνο μαζί με τις γυαλιστερές ζάντες των 18'' και τα ελαστικά που και αυτά με τη σειρά τους δεν είναι αμιγώς ασφάλτινα. 

ΜΙΝΙ

Αντίθετα με το εξωτερικό, εσωτερικά δεν έχουμε κάποια ουσιαστική αλλαγή πέραν της προσθήκης του διακριτικού «Uncharted» στο κάτω μέρος του τιμονιού και στην πλευρά του συνοδηγού. 

ΜΙΝΙ

Ο κινητήρας που φιλοξενείται κάτω από το καπό της νέας έκδοσης είναι ο δίλιτρος τετρακύλινδρος τούρμπο βενζινοκινητήρας που αποδίδει 178 PS. Η δύναμη περνάει και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβώτιου ταχυτήτων των 8 σχέσεων (υπάρχουν και τα απαραίτητα paddles στο τιμόνι), με το τυπικό 0-100 km/h να ολοκληρώνεται σε 7,3" και την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 200 km/h.

Η ΜΙΝΙ δεν ανακοίνωσε την τιμή του ξεχωριστού αυτού Countryman.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube