Νέα Citroën DS Faubourg Addict, παριζιάνικη πολυτέλεια

Νέα Citroën DS Faubourg Addict, παριζιάνικη πολυτέλεια

H Citroën ανακοίνωσε τα σχέδιά της να διευρύνει την γκάμα DS με το επίπεδο εξοπλισμού Faubourg Addict.

Φαίνεται ότι η αναβάθμιση των απλών Citroën δεν κόρεσε την επιθυμία και τα σχέδια της γαλλικής εταιρείας για πολυτέλεια και εξατομίκευση όπως αυτή μετουσιώθηκε με την γκάμα της DS.

Οπότε και προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, φτιάχνοντας το πακέτο εξοπλισμού Faubourg Addict που άντλησε την έμπνευσή του από το πρωτότυπο Numéro 9 και που υπόσχεται μια «παριζιάνικη πολυτέλεια».

Η Citroën ήταν φειδωλή όσον αφορά τις λεπτομέρειες, αλλά επιβεβαίωσε ότι τα DS Faubourg Addict θα είναι βαμμένα κατ΄αποκλειστικότητα σε ένα σκούρο πορφυρό χρώμα που ονομάζει Whisper (ψίθυρος), θα διαθέτουν ειδική σήμανση και θα αφορά τα μοντέλα DS3, DS3 Cabrio, DS4 και DS5. Τα DS Faubourg Addict θα διαθέτουν επίσης «διαμαντέ» ζάντες με καπάκι στα μπουλόνια βαμμένο και αυτό σε χρώμα Whisper, καθώς και εξωτερικούς καθρέφτες χαραγμένους με λέιζερ και με φινίρισμα μπιζουτέ!
 
Τα Citroën DS Faubourg Addict, που θα παρουσιατούν επίσημα στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, θα τα δούμε στις εκθέσεις από τον Οκτώβριο, σε τιμή που ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί.

[Πηγή Citroën]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube