Νέα Citroën C4 Sedan, επίσημες πρώτες φωτογραφίες

Νέα Citroën C4 Sedan, επίσημες πρώτες φωτογραφίες

H Dongfeng Citroën έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και λεπτομέρειες της νέας C4 Sedan που θα ντεμπουτάρει επίσημα αύριο στο Chengdu Motor Show. Με έως και γερμανικό look, η νέα Citroën C4 Sedan, όπως προσδιορίζει και το όνομά της αποτελεί ένα

H Dongfeng Citroën έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και λεπτομέρειες της νέας C4 Sedan που θα ντεμπουτάρει επίσημα αύριο στο Chengdu Motor Show.

Με έως και γερμανικό look, η νέα Citroën C4 Sedan, όπως προσδιορίζει και το όνομά της αποτελεί ένα κόμπακτ οικογενειακό αυτοκίνητο τριών όγκων. Με μήκος πάνω από 4,5 μέτρα, το νέο μοντέλο αποτελεί με τη σειρά του τον αντικαταστάτη του C-Quattre στην κινεζική αγορά. Τοποθετείται δε στην σινική γκάμα της γαλλικής εταιρείας μεταξύ του C-Elysée και του C4 L.

Το νέο Citroën C4 Sedan θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της κοινοπραξίας Dongfeng Citroën στο Wuhan. Η κοινοπραξία αξιολογεί το μοντέλο ως ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς το απερχόμενο C-Quattre κατείχε το 30% των πωλήσεων της.

Οι τεχνικές λεπτομέρειες παραμένουν ακόμα άγνωστες, καθώς ο κινεζικός κλάδος της γαλλικής εταιρείας δεν προχώρησε επ’ αυτού σε λεπτομέρειες. Αλλά επιβεβαίωσε ότι κάτω από το καπό θα βρίσκεται ένας νέος 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας τούρμπο που θα αποδίδει 130 PS. Η κίνηση θα μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου ή ενός αυτομάτου σασμάν (έξτρα). Η καμπίνα, κατά τα λεγόμενα της Citroën, είναι «ευρύχωρη και άνετη», εξοπλισμένη στάνταρ με οθόνη αφής, σύστημα εισόδου/εκκίνησης χωρίς κλειδί και προειδοποίησης για την ύπαρξη αυτοκινήτου στην τυφλή γωνία – BLIS.  

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα Citroën C4 Sedan θα δημοσιοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες και πάντως ύστερα από την αυριανή πρεμιέρα του αυτοκινήτου στο Chengdu Motor Show 2015.

[Πηγή Citroën]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube