Νέα BMW Σειρά 4 Cabrio, διαρροή φωτογραφιών

Νέα BMW Σειρά 4 Cabrio, διαρροή φωτογραφιών

Οι πρώτες φωτογραφίες της BMW Σειρά 4 Cabrio από την επίσημη μπροσούρα της εταιρείας διέρρευσαν στο web.

Οι πρώτες εικόνες της νέας 4άρας κάμπριο δημοσιεύτηκαν σε ένα blog της BMW που αναφέρει ότι αποτελούν μέρος της επίσημης μπροσούρας της εταιρείας και απεικονίζουν το αυτοκίνητο στην τελική μορφή του και με την οροφή κατεβασμένη.

Επίσης απεικονίζεται το αυτοκίνητο με έξτρα βάση ποδηλάτου, καθώς και φωτογραφίες της καμπίνας που αποκαλύπτουν τις διαθέσιμες εκδόσεις στο σαλόνι.

Εξωτερικά το αυτοκίνητο δεν δείχνει ιδιαίτερα διαφορετικό από την κουπέ, εκτός φυσικά από ήσσονος σημασίας λεπτομέρειες και φυσικά την αναδιπλούμενη οροφή.



Οι πλήρεις τεχνικές λεπτομέρειες αναμένονται οσονούπω, αλλά δεν θα αποτελούν έκπληξη, καθώς κατά 99,9% θα είναι ανάτυπες της κουπέ 4άρας. Όσον αφορά τα μοτέρ, η γκάμα αναμένεται να είναι επίσης ίδια με αυτή της κουπέ 4άρας και θα περιλαμβάνει ένα δίλιτρο 4κύλινδρο τούρμπο με 245 PS, έναν 3λιτρο 6κύλινδρο τούρμπο με 306 PS και το δίλιτρο 4κύλινδρο τουρμποντίζελ με 184 PS.



Με το βάρος της ΒΜW 4 Cabrio να είναι ελαφρά μεγαλύτερο από τα 1.525 kg της κουπέ στην οποία βασίζεται, οι επιδόσεις για το 3λιτρο μοτέρ εκτιμώνται στα 5,5” για το 0-100 km/h και στα 250 km/h για την τελική ταχύτητα.

Η νέα BMW 4 Cabrio θα ντεμπουτάρει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες τον επόμενο μήνα και στις αγορές στις αρχές το 2014. Τιμή όπως είναι επόμενο ακόμη δεν ανακοινώθηκε, αλλά αναμένουμε να είναι ελαφρά ψηλότερη από αυτή της 4άρας κουπέ, με τιμή εκκίνησης για το βασικό 428i Cabrio περίπου στις €50.000.

Δείτε όλες τις τιμές για την BMW 4 κουπέ.

[Πηγή BMWblog]



Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube