Νέα BMW Σειρά 1 GT, δοκιμές στο Nürburgring [video]

Νέα BMW Σειρά 1 GT, δοκιμές στο Nürburgring [video]

H εξελικτική δουλειά συνεχίζεται στην BMW Σειρά 1 GT και το αυτοκίνητο «συνελήφθη» σε δοκιμές στην πίστα του Nürburgring.

Η επερχόμενη BMW Σειρά 1 GT εμφανίστηκε με βαρύ καμουφλάζ στην πίστα του Nürburgring, αλλά όσο και να μακιγιαριστεί, η ομοιότητά της με το πρωτότυπο Active Tourer είναι εμφανής.

Η πιο έντονη διαφορά, τουλάχιστον κάτω από αυτό το καμουφλάζ, αφορά τα εμπρός φανάρια που δείχνουν πιο συμβατικά, Διαφορετικός είναι και ο πίσω προφυλακτήρας, τα πίσω φώτα που είναι μεγαλύτερα, καθώς και η εξάτμιση που δείχνει πιο συμβατική. Η εικόνα της πάντως, επιβεβαιώνεται από τις μποσούρες που είχαν διαρρεύσει πριν από λίγες εβδομάδες από το Κινεζικό Γραφείο Κατοχύρωσης.

Η νέα BMW Σειρά 1 GT, κάτω από το καπό, αναμένεται να φιλοξενεί ένα μοτέρ μέσα από μια γκάμα 3κύλινδρων και 4κύλινδρων κινητήρων. Λεπτομέρειες για τα μοτέρ δεν έχουν δοθεί από την BMW, αλλά η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο 1.500άρης 3κύλινδρος TwinPower Turbo θα αποδίδει από 82 έως 224 PS.

Η νέα BMW Σειρά 1 GT εκτιμάται ότι θα ντεμπουτάρει στο Σαλόνι της Γενεύης, τον Μάρτιο του 2014.

Ακόμα, στο βίντεο μπορείτε να δείτε και το Mini Cooper S επόμενης γενιάς (με κιτρινόμαυρο καμουφλάζ) αλλά και την Mercedes-Benz S63 AMG Pullman που αυτή την περίοδο βρίσκονται σε δοκιμές εξέλιξης.

[Πηγή YouTube via BMW BLOG]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube