Νέα BMW 4 Series GranCoupé προ των πυλών

Νέα BMW 4 Series GranCoupé προ των πυλών

Επίσημα σκίτσα του Γραφείου Ευρεσιτεχνιών για την επερχόμενη BMW 4 Series GranCoupé που θα παρουσιαστεί αργά μέσα στο 2014 κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ.

Η BMW ετοιμάζει μια 4θυρη κουπέ έκδοση της 3άρας σεντάν, κατά το πρότυπο του Audi A5 Sportback.

Οι φωτογραφίες που τεχνιέντως «διέρρευσαν» από το κινεζικό Γραφείο Ευρεσιτεχνιών έρχονται απλώς να επιβεβαιώσουν άλλες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του αυτοκινήτου με καμουφλάζ κατά τη διάρκεια δοκιμών. Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν είναι οι ασπρόμαυρες που παραθέτουμε, όσο για την έγχρωμη είναι η καλλιτεχνική απεικόνιση του ιστοτόπου autofans.be που ανέλαβε να μας δείξει πώς θα είναι στην πραγματικότητα το αυτοκίνητο.



Οι πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και προφανώς δεν επιβεβαιώνονται είναι ότι η νέα BMW 4 Series GranCoupé θα διαθέτει ελαφρά μακρύτερο μεταξόνιο από την 4άρα Coupé, προκειμένου να βολέψει καλύτερα τους πίσω επιβάτες.

Η γκάμα των μοτέρ θα είναι πανομοιότυπη με αυτή της 4άρας, οπότε περιμένουμε το βασικό μοντέλο να είναι ένα 4κύλινδρο δίλιτρο τούρμπο με 243 PS μαζί με ένα 6κύλινδρο 3λιτρο με 305 PS και ένα δίλιτρο ντίζελ με 184 PS.



Η νέα BMW 4 Series GranCoupé θα βγει στην αγορά μέσα στο πρώτο 6μηνο του 2014, οπότε το ντεμπούτο-αποκάλυψη του μοντέλου, το πιθανότερο είναι να γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο.

[Πηγή AutoHome.com.cn μέσω f30post.com και Autofans.be]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube