Νάτη η ηλεκτρική Porsche Macan

Νάτη η ηλεκτρική Porsche Macan

Ενώ επίκειται η επίσημη παρουσίασή της ηλεκτρικής Porsche Macan, του πρώτου eSUV της Porsche, αυτή εμφανίζεται αιφνιδιαστικά χωρίς καμουφλάζ -σε σκίτσα.

Porsche Macan

Ύστερα από την Taycan, η γερμανική θα λανσάρει εφέτος ένα δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο στην αγορά, την Porsche Macan που ολοκλήρωσε τις δοκιμές της. 

Ένα δεύτερο μοντέλο που θα αντικαταστήσει στην Ευρώπη τη θερμική Macan, της οποίας το οικολογικό μάλους σε κάποιες ευρωπαϊκές αγορές επιβαρύνει σε μεγάλο βαθμό τις πωλήσεις της. Πριν από λίγες μέρες, ο Γερμανός κατασκευαστής αποκάλυψε ένα νέο «teaser» της Macan με λεπτομέρεια από τα πίσω φώτα.

Η ηλεκτρική Porsche Macan θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα και παρόμοια μηχανική βάση με αυτά του νέου Audi Q6 e-tron

Porsche Macan

Αυτή τη φορά, δείχνει το αυτοκίνητο ολόκληρο αλλά σε σκίτσα. Μας περιμένει λοιπόν μια εμπρός όψη της ηλεκτρικής Macan, η οποία επιβεβαιώνει την ομοιότητά της με την πρόσφατα ανανεωμένη Cayenne και την Taycan. Το πίσω μέρος δείχνει μια φωτεινή λωρίδα που καλύπτει όλο το πλάτος του αυτοκινήτου, ακριβώς όπως επίσης στις Taycan και Cayenne.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας ηλεκτρικής Porsche Macan θα γίνει στις 25 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε, θα γνωρίζουμε και την τιμή του μοντέλου, στη Γερμανία τουλάχιστον, οπότε θα μπορούμε να εκτιμήσουμε περίπου την τιμή του αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Που σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να παραμείνει πιο προσιτή από την Taycan. 

Να υπενθυμίσουμε τέλος ότι το νέο Audi Q6 e-tron θα χρησιμοποιεί παρόμοια μηχανική βάση και, όπως και η Macan, θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα PPE που είναι κοινή για τις δύο φίρμες του Ομίλου Volkswagen.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube